Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Naudas problēmas jūtamas vissmagāk, taču finanšu zvaigžņu prognoze palīdzēs atrast jaunus ienākumu avotus un izvairīties no finansiālām neveiksmēm jūlija un augusta sadursmē.

Nauda nav laimes avots, bet bez tās laimes nebūs. Bez naudas dzīvot ir daudz grūtāk, jo līdz ar to nāk miers un pārliecība. Tāpēc vienmēr jāpaliek uzticīgam saviem principiem, neaizmirstot, ka dzīve ir dinamika un pārmaiņas. Tikai tas, kurš ir pārliecināts par savām spējām, var mainīt savu finansiālo stāvokli. Šonedēļ Visums ir jutīgs pret vārdiem un domām, tāpēc mēģiniet nerunāt frāzes, kas piesaista nabadzību un neveiksmes.

Auns

Aunam biznesā, finansēs un darbā būs neliels miera periods. Tas dos jums attaisnojumu rīkoties. Tagad šīs Zīmes pārstāvji var kļūt par kaut ko magnētu cilvēkiem, kuriem nepieciešama finansiāla palīdzība vai padoms. Vislabāk nepieņemt negatīvus atbalsta pieprasījumus. Visi mēģinājumi palīdzēt nākotnē pārvērtīsies finansiālos panākumos. Ir jādara labs, jo cilvēki to neaizmirsīs.

Vērsis

Lielāko daļu lielāko pirkumu vislabāk veikt tieši tagad, kamēr Mercury ir spēcīgs. Varat arī veikt plānošanu. Ja kaut kas noiet greizi, jums būs jāatskatās pagātnē, lai saprastu, kur tika pieļautas kļūdas. Finanšu dzīve vārīsies. Tas ir labi, jo jums vienmēr ir jāturpina bizness. Šī nedēļa var tikt veltīta jaunu kontaktu, jaunu cilvēku atrašanai, kuri iedvesmos uz lieliem darbiem.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Dvīņi

Šis ir lielisks periods, lai sāktu mācīties, pilnveidotu prasmes un iegūtu jaunu informāciju. Dzīvo gadsimtu, mācies gadsimtu, kā saka. Ir svarīgi arī uzticēties savai intuīcijai. Viņa palīdzēs Dvīņiem vairāk nekā vienu reizi. Nav jābaidās no kustības pret straumi. Grūtības padara mūs gudrākus, un tās padara šīs zīmes cilvēkus divreiz gudrākus. Labāk ir veikt pirkumus tikai no uzticamiem pārdevējiem.

Vēzis

Vēžiem būs iespēja pabeigt agrāk iesākto. Viņu Vese***a un veiksme būs cieši saistītas viena ar otru. Lieta tāda, ka dzīves finansiālajā sfērā būs jābūt maksimāli aktīvam, lai noturētos virs ūdens. Tas prasīs daudz enerģijas, ambīciju un motivācijas. Tagad labāk ir vadīt veselīgu dzīvesveidu, lai nezaudētu finansiālu veiksmi. Pretējā gadījumā jūs varat tērēt daudz naudas ārstiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment