6 iemesli, kāpēc pievilkšanās likums jums nedarbojas, un kā to labot

Pievilkšanās likums ir tad, kad cilvēks iegūst to, par ko sapņo. Diemžēl šis likums ne vienmēr darbojas. Eksperti runās par sešiem galvenajiem iemesliem, kāpēc tas var neizdoties.

Daudzi ir dzirdējuši, ka doma ir materiāla. Tā arī ir, taču der atcerēties, ka veidojas ne tikai pozitīvas domas. Tāpēc jums ir jāiepazīstas ar zemāk uzskaitītajiem iemesliem, kāpēc pozitīvas domas nedarbojas tā, kā vajadzētu.

Jūs kaut ko darāt, bet bez mērķa vai pēc kāda cita rīkojuma

Bieži gadās, ka cilvēks savu dzīvi veido pēc kāda cita pavēlēm. Tas viņu gandrīz nekad nenoved pie laimes. Pie tā nav vainīgi tie, kas kaut ko pasūta vai konsultē, bet tie, kas paklausa citu padomam. Piemēram, neklausiet vecākus, kuri nemitīgi saka, ka vēlas mazbērnus. Ja jūs dzemdējat bērnus, tas ir tikai tāpēc, ka vēlaties uzlabot savu dzīvi, nevis savu vecāku dzīvi.

Bet arī nereti cilvēki izdara ko nejēdzīgu un tieši tāpat. Piemēram, daudzi vienkārši nezina, kāpēc viņi vēlas daudz naudas. Viņiem nav vēlēšanās pirkt dārgas automašīnas, mājas ar dzīvokļiem un rotaslietas. Viņiem dzīvē ir pavisam citi mērķi, garīgāki, bet sabiedrība, draugi un vide viņiem uzspiež, ka ir lieliski būt bagātam un veiksmīgam. Patiesībā tas ir lieliski piemērots tikai tiem, kas to patiešām vēlas. Lai pievilkšanās likums darbotos, jums ir jābūt apzinātiem mērķiem, nevis vienkārši jāiet uz priekšu pa kāda noteikta vektoru.

Jūs domājat, ka neveiksme ir zaudējums

Tikt galā ar neveiksmēm var būt ļoti grūti, taču veiksmīgi cilvēki atceras, ka neveiksme ir veids, kā kļūt labākam un stiprākam. Daudziem cilvēkiem neizdodas gūt panākumus, jo neveiksmes viņus kropļo un salauž. Ja šādos brīžos mācīsies no kļūdām un nezaudēsi drosmi, dzīve kļūs daudz vieglāka.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Lai pievilkšanās likums darbotos, jums jāzina, pie kā noved neveiksmes. Jums ir jābūt gatavam tiem, jo ​​neviens nav pasargāts no tiem. Jebkurš ceļš ir ērkšķains un grūts, taču tas nenozīmē, ka jāsēž un jāgaida laiks pie jūras.

Tu strādā pārāk maz

Tas neattiecas uz visiem, bet tikai tiem, kas ir slinki un nevar cīnīties ar vilcināšanos. Ir cilvēki, kas strādā desmit minūtes un pēc tam atpūšas divdesmit. Taču jēga nav tikai apmainīt šos skaitļus: nogurums negatīvi ietekmē arī domas un pievilkšanās likuma darbību.

Veiksmīgiem cilvēkiem ir noteikts grafiks, kurā ir stingri atvēlēts laiks atpūtai un darbam. Viņi nevilcinās, jo zina, ka viņiem ir jāstrādā, lai nopelnītu gaišu un patīkamu atvaļinājumu. Citiem vārdiem sakot, ja jūs tikai vizualizējat panākumus, bet nestrādājat, tie nerodas no nekurienes. Panākumi ir smaga darba un pašapziņas kombinācija.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment