6. jūlija dienas horoskops– laiks pārmaiņām!

#AUNS  ja jūties iestidzis rutīnā, šis ir īstais laiks lai domātu par karjeras maiņu. Seni draugi atgriezīsies tavā dzīvē.

 

#VĒRSIS  tagad kad jūties līdzsvarā atgriežas tava enerģija, izmanto to labi. Viss, ko tu vēlies, šobrīd ir iespējams!

 

#DVĪŅI  šodien būsi atvērts piedzīvojumiem, darbs paliks otrā plānā. Izvairies no sev apkārt esošajiem enerģētiskajiem „vampīriem”

 

#VĒZIS  vispirms izproti savas emocijas un vēlmes, lai atgūtu iekšējo harmoniju un tikai tad ķeries pie dienas darbiem.

 

#LAUVA  tu nespēj visu kontrolēt, iemācies palaist vaļā un spēsi beidzot ieelpot. Šodien tev  nav jāpadara pilnīgi viss, iemācies nedaudz atpūsties

 

#JAUNAVA  laiks iepazīt sevi labāk- vai tu tiešām zini, ko vēlies? Pirms izdari lēmumus, padomā kā tie var iespaidot tavu nākotni

 

#SVARI  lietas & cilvēki mainās- ja agrāk tu to uzskatītu par slogu, tagad sajutīsi to kā īstu svētību, visam ir augstāks mērķis!

 

#SKORPIONS saistības, kuras uzsāksi šodien būs ilgstošas, tāpēc nepārsteidzies un ņem vērā zīmes, kuras tev tiek sniegtas.

 

#STRĒLNIEKS  tev priekšā ir aizraujoša diena! Atklāsi svarīgas lietas, kas ļaus atrisināt problēmas un palaist vaļā traucējošas emocijas.

 

#MEŽĀZIS  šodien spēsi izdarīt vairāk, ja tik ļoti neiespringsi. Tev ir nepieciešams miers, lai sakārtotu savas domas.

 

#ŪDENSVĪRS mēness tev šodien palīdzēs izvairīties no strīdiem. Esi pelnījis, sevi šovakar palutināt! Pārskati savas finanses.

 

#ZIVIS izpēti savas iespējas, nepaļaujies tikai uz citu teikto. Finansiālais stāvoklis uzlabojas un varēsi iegādāties to ko vēlies jau sen

Leave a Comment