6 lietas, kuras patīk sievietēm, bet tracina vīriešus

Matu aksesuāri – Izrādās, ka vīriešiem nepatīk, ja sieviete valkā matu stīpiņas (kā, piemēram, Evai Mendesai), matu gumijas un citus matu rotājumus. Stiprā dzimuma pārstāvjiem patīk koptas, skaistas cirtas, kurām cauri var izlaist pirkstus.

Harēma bikses – Šāda tipa bikses modē ienāca pirms trīs gadiem, pēc Īva Senlorāna modes skates. Kopš tā laika daudzas modes lietpratējas kļuva apsēstas ar harēma biksēm. Vīrieši uzskata, ka šāda stila bikses ir neglītas un atgādina bērnu autiņbiksītes. Dziedātājas Gvena Stefani un Šerila Koula ir lielas harēma bikšu cienītājas.

Kombinezons – Par kombinezoniem vīriešiem ir vairāki viedokļi. Piemēram, viens no viedokļiem ir tāds, ka sieviete kombinezonā atgādina lielu bērnu vai sievieti no septiņdesmitajiem gadiem. Tādas slavenības kā Kima Kardašjana, Evandželina Lili un Keita Mosa neņem vērā vīriešu viedokli un ar baudu valkā kombinezonus.

“Ugg” zābaki – Sievietes mēdz valkāt šos zābakus pat tad, kad ir karsts laiks. Viens no zābaku lielākajiem mīnusiem ir tas, ka tie ir pilnīgi bez formas un nav redzama skaista kāju līnija, kā arī vairums vīriešu uzskata, ka tie nepatīkami ož. Stellu Makartniju un Keitu Hadsoni tas nemulsina, viņas turpina valkāt Ugg zābakus.

Gladiatoru stila sandales – Šāda stila sandales ir ilgi jāvelk un pēc ilgstošas valkāšanas uz kājām paliek sarkani plankumi. Vēl viens mīnuss ir tāds, ka siksniņas ap potītēm vizuāli samazina kāju garumu. Sāra Džesika Pārkere, Gvineta Paltrova un Kailija Minoga nepārdzīvo par savu kāju garumu un ar prieku valkā gladiatora stila sandales.

Legingi – Galvenais legingu trūkums ir tas, ka tie neatstāj noslēpumus: visas ķermeņa kontūras ir lieliski redzamas. Viena no lietām par ko iebilst vīrieši ir tā, ka legingus valkā arī sievietes, kuras nav labā fiziskā formā. Viens no aptaujātajiem vīriešiem ir izteicies, ka pat Šerilai Koulai nevajadzētu valkāt legingus.

Avots: 

aLA

Leave a Comment