6 nabadzības cēloņi: ko nedrīkst darīt, ja nepietiek naudas

Nabadzībai ir dziļāki cēloņi nekā slinkums vai bailes. Ezotērikas un bioenerģētikas jomas eksperti pastāstīja, kas varētu būt par iemeslu līdzekļu un veiksmes trūkumam.

Mēs paši bieži sevi programmējam nabadzībai. Mēs arī piespiežam sevi piedzīvot finansiālas neveiksmes, pieļaujot šādas sešas kļūdas:

Slikta karma

Ļoti bieži cilvēki kļūst nabagi savu grēku dēļ – gan pašreizējā, gan iepriekšējā dzīvē. Dažkārt mēs analizējam savu uzvedību un pieņemtos lēmumus darbā un biznesā, saprotot, ka visu darām pareizi. Tomēr dažas problēmas joprojām pastāv, un ienākumi nepalielinās. Varbūt tas ir karmas jautājums. Centieties darīt labāk un būt laipnāks pret cilvēkiem kopumā. Tas palīdzēs jums ievērojami palielināt ienākumus pat tad, ja tagad esat finansiāli zemākā līmenī.

Alkatība

Mantkārība ir lielākais bagātības ienaidnieks. Cilvēki, kuri neprot sadalīt savu laiku, spēku, enerģiju, laipnību un naudu, nespēs kļūt bagātāki. Protams, nevajag visu atdot saviem mīļajiem un citiem. Dažreiz jums vienkārši jāspēj daļu sava laika veltīt citiem cilvēkiem. Palīdziet radiniekiem, kuriem nepieciešama palīdzība, un sagādājiet dāvanas mīļajiem, dvēseles radiniekiem, draugiem. Ja nav naudas, veltiet uzmanību un pozitīvu, bet neesiet mantkārīgs, pretējā gadījumā slikta finansiālā situācija ātri kļūs katastrofāla.

Nemīlēts darbs

Tikai tie cilvēki, kuri patiesi mīl to, ko dara, kļūst bagāti. Ja strādājat nemīlētu, kaitinošu darbu, tad par peļņu nevar būt ne runas. Labākos rezultātus varēsi sasniegt tikai tajā jomā, kas ir saistīta ar to, ko tev patīk darīt visvairāk. Cita scenārija šeit vienkārši nav un arī nebūs.

Kad cilvēks dara to, kas viņu iedvesmo, viņš automātiski atbrīvojas no slinkuma. Tāpēc tiem, kas pelna naudu ar saviem vaļaspriekiem, nevis nogalina laiku tikai nīstā darbā, tādu problēmu nav.

Panākumu mērīšana naudā

Nabaga cilvēki ir simtprocentīgi pārliecināti, ka viņu dzīve būs daudz labāka, ja viņi atradīs naudas maisu. Veiksmīgi un bagāti cilvēki redz laimi nevis skaitļos, kas atrodas kontā, un nevis skaidrā naudā. Viņi atrod laimi kaut kur citur – piemēram, mīlestībā, vēlmē un spējā palīdzēt citiem. Tāpēc nabagie pērk lietas, kas viņiem nav vajadzīgas, bet bagātie dzīvo no emocijām, notikumiem, sasniegumiem. Pati nauda nonāk viņu rokās, jo viņi ar to pareizi rīkojas. Ja esat nabags, beidziet domāt, ka laime un veiksme ir tikai nauda, ​​jo tā nav.

Salīdzinot sevi ar citiem

Nabadzīgie cilvēki mēdz pastāvīgi salīdzināt sevi ar tiem, kas ir veiksmīgāki par viņiem. Tā ir tipiska problēma tiem, kam vienmēr trūkst naudas, jo viss ir zināms salīdzinājumā. Pat bagāti cilvēki var kļūt nabagi, ja viņi salīdzina sevi ar bagātākiem. Tas pats princips darbojas arī pretējā virzienā – ja cilvēkam kontā nav daudz naudas, bet viņš nesalīdzina sevi ar pārējiem, tad viņam ir daudz vieglāk sevi uzskatīt par veiksmīgu. Ja viņš uzskata sevi par veiksmīgu, tad viņš ir. Tas atkal noved pie domas, ka nauda nav bagātības rādītājs. Tie bieži vien ir veiksmes rezultāts, nevis iemesls. Ja esi nabags, nesalīdzini sevi ar bagātu kaimiņu.

Mērķu trūkums

Tas ir viens no galvenajiem nabadzības cēloņiem. Cilvēks, kurš vienkārši pasaka sev: “Es gribu kļūt bagāts”, to nevarēs izdarīt. Liktenis dod iespējas tikai tiem, kam ir skaidri noteikti uzdevumi. Tā darbojas domu pievilkšanās likums. Jūs skaidri veidojat mērķi un vēlmi. Cilvēki, kuri zina, ko vēlas, vienmēr ir priekšā, jo viņi domā par sīkumiem un skaidrāk iztēlojas darba gala rezultātu.

Lasi arī: Esmu dusmīgs uz saviem vecākiem, kuri uzdrošinājās nopirkt trīsistabu dzīvokli

Dīkstāve, bezmērķīga un slinka dzīve ir tiešs iemesls, kāpēc daudzi cilvēki tērē milzīgas naudas summas, kas iepriekš nopelnītas vai mantotas. Pārāk dīkdienīgs dzīvesveids ir divtik bīstams tiem, kuri joprojām maz pelna. Naudu tērē nevis izklaidei, bet jaunu zināšanu iegūšanai, tad tevi sagaida veiksme.

Tāpat nav ieteicams izrunāt nabadzību piesaistošas ​​frāzes. Atcerieties, ka mūsu vārdiem ir liels spēks neatkarīgi no tā, kādā kontekstā jūs tos izrunājat. Eksperti novēlu jums veiksmi finanšu jomā, darbā un centienos kļūt laimīgākiem.

COMMENTS

Leave a Comment