Kāpēc daži cilvēki pievelk problēmas: 10 iemesli

Daudzi cilvēki kā magnēts savā dzīvē piesaista dažādas nepatikšanas. Gadās, ka cilvēka enerģētiskais lauks ir novājināts un viņš tiek pakļauts negatīvām ietekmēm, bet gadās arī tā, ka iemesls slēpjas viņā pašā.

Eksperti nolēma atrisināt sarežģītu jautājumu, kas moka daudzus prātus: kāpēc mēs savā dzīvē piesaistām nepatikšanas? Cik daudz pūļu jāpieliek un ko darīt, lai dzīve atkal iemirdzētos košās krāsās? Daudzi ezotēriķi piedāvā veikt attīrīšanās no negatīvās enerģijas rituālus, seno ķīniešu mācību piekritēji uzskata, ka vaina ir nepareizā lietu izkārtojumā. Daudzi dažādi viedokļi vienojas par vienu lietu: cilvēks var un viņam vajadzētu stāties pretī savām nepatikšanām, drosmīgi cīnoties par laimi un labklājību.

Nepatikšanas cēloņi: kā padarīt dzīvi bezrūpīgu un laimīgu

Problēmu cēloņi ne vienmēr ir redzami virspusē. Dažreiz, lai to izdomātu, ir jāanalizē savas darbības un vārdi, lai saprastu, kāpēc neveiksme kā melna līnija, tevi neatstāj un neļauj attīstīties.

1. Jūsu enerģijas lauks ir jābaro.

Katram cilvēkam ir aizsargājošs biolauks, kas pasargā viņu no dzimšanas no visa veida negatīviem faktoriem. Ja jūsu dzīvē ir sākušies nevēlami notikumi, sāciet ar enerģijas attīrīšanu. Iespējams, jūs pārāk ilgi esat bijis pakļauts negatīvām ietekmēm un jūsu aizsardzībā ir izveidojušās nepilnības. Lai to izdarītu, varat veikt kādu no efektīvajiem attīrīšanas rituāliem.

2. Tu pats piesaisti neveiksmi.

Domas spēku nevajadzētu novērtēt par zemu, jo tas var piesaistīt jūsu dzīvē to, par ko jūs domājat. Jums vajadzētu beigt žēlot sevi un sūdzēties citiem par savām neveiksmēm. Savāciet sevi un sāciet dienu ar pozitīvu attieksmi. Tā jūs varat pārvarēt daudzas nepatikšanas. Cīnieties par panākumiem, un tad jūs varēsiet aizmirst, ka kādreiz esat piesaistījis neveiksmes.

3. Jūs radāt sev iekšējās barjeras.

Tā vietā, lai mēģinātu kaut ko jaunu un redzētu, vai varat attīstīties citos virzienos, jūs cītīgi izvairāties no atbildības. Aizbildinājumi, kurus izmantojat, lai nomierinātu savu sirdsapziņu, nepalīdzēs jums izkļūt no nepatikšanām. Pārstāj baidīties no nezināmā, jo, kamēr neatradīsi “savu” biznesu, nepatikšanas tevi nepametīs.

Lasi arī: Esmu dusmīgs uz saviem vecākiem, kuri uzdrošinājās nopirkt trīsistabu dzīvokli

4. Tu esi pretrunā veselajam saprātam

Daudzi cilvēki pievelk nepatikšanas, vienkārši būdami spītīgi. Viņi rīkojas pretēji veselajam saprātam, lai neizrādītu savu vājumu. Šiem cilvēkiem glābiņš ir viņos pašos: tiklīdz viņi pārstās pretoties gudriem padomiem, viņu dzīvē parādīsies gaišā puse, kas pamazām “izskaudīs” negatīvo.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment