6 villtības, kas palīdzēs tev iegūt plakanu vēderu

 

1. Izslēdz no sava uztura sāli

Pārstāj sālīt ēdienu un Tavs vēders sāks “kust”! Sāls izraisa ķermeņa pietūkumu, sālīti ēdieni noteikti nav veselīgi. Sāli vajadzētu lietot ļoti reti, to var aizvietot ar dažādiem zaļumiem un garšvielām.

2. Diēta ar zemu ogļhidrātu saturu

Ēd vairāk olbaltumvielu un dārzeņu, cenšoties no uztura izslēgt ogļhidrātus, kaut vai uz nedēļu – Tu uzreiz jutīsi rezultātu. Ēst var – olas, sieru, biezpienu, riekstus, liesu gaļu, zivis, dārzeņus, retāk – brūnos rīsus. Kategoriski aizliegts ēst – kartupeļus, makaronus, maizi un miltu izstrādājumus.

3. Nekāda piena

No piena produktiem savā ēdienkartē atstāj tikai sieru un biezpienu, viss pārējais ir lieks. Laktoze, kuru satur piens, ir ļoti specifisks produkts. Tas ļoti daudziem var izsaukt problēmas ar gremošanu. Lai vēders kļūtu mazāks, no uztura ir jāizslēdz visi tie produkti, kas slikti ietekmē kuņģa – zarnu traktu.

4. Tikai pareizie augļi

Var ēst citrusaugļus un ogas, pa retam – ābolus. Lai atbrīvotos no liekajiem taukiem uz vēdera, no uztura ir jāizslēdz visi ogļhidrātu avoti, pat fruktozi, kura ir atrodama ļoti daudzos augļus, tāpēc nevajadzētu ēst banānus un bumbierus, bet lieliska alternatīva šiem augļiem var būt apelsīni, kivi un greipfrūti.

5. Aizmirsti par asiem ēdieniem `

Asi ēdieni sekmē lielāku daudzumu kuņģa sulas izstrādāšanos, citiem vārdiem – stimulē apetīti, tāpēc liec vien čili piparus mierā, tas Tev noteikti nav vajadzīgs!

6. Konservanti Tev nav vajadzīgi

Alkohols, cukurs, apstrādāta pārtika ar dažādām ķīmiskajām piedevām – izslēdz visus šos kaitīgos produktus no sava uztura. Tavs vēders grib būt skaists, netraucē tam, pārstāj sev kaitēt!

Leave a Comment