7 Bejonse skaistuma noslēpumi, kas noderēs ikvienai meitenei

Attīriet ādu

Pat pēc garākā un nogurdinošākā koncerta Bejonse vispirms parūpējas par savu ādu, pirms gulētiešanas noņemot grimu. Reizi nedēļā viņa veic arī augļu enzīmu pīlingu, kas palīdz noņemt atmirušās ādas šūnas no ādas virsmas.

Skaistums no iekšpuses uz āru

Noslēpums, ko Bejonse izmanto svarīgu pasākumu priekšvakarā, ir burkānu sula. Viņa to dzer vakarā, un no rīta viņas seja iegūst vienmērīgu toni un spilgtu krāsu, un āda starojums nāk burtiski no iekšienes.

Diēta

Kad dīvai īsā laikā, piemēram, pirms nākamās koncertturnejas, nepieciešams iegūt labu formu, viņa ievēro 22 dienu vegānisku diētu.

Uzturs

Dziedātāja nekad neizlaiž brokastis, priekšroku dod omletei, dārzeņu kokteilim vai pilngraudu pārslām ar vājpienu. Visas dienas garumā viņa cenšas izdzert vismaz 3,8 litrus ūdens ar citronu un ēd pēc iespējas vairāk pilnvērtīgas, nepārstrādātas pārtikas. Starp ēdienreizēm Bejonse var uzkost proteīna batoniņu ar augļiem.

Nedēļas laikā vakariņas visbiežāk sastāv no liesām olbaltumvielām un dārzeņiem. Bet nedēļas nogalēs dziedātāja dod sev nedaudz vairāk brīvības. Itāļu restorāni ir viņas iecienītākās maltīšu vietas.

Leave a Comment