7. februāra dienas horoskops – piebremzē!

milestibas-horoskops-novembrim

#AUNS  šodien tu vari atļauties nedaudz aizmirsties no ikdienas un, ja tas ir iespējams, kārtīgi izrunāties ar pareizo cilvēku!

 

#VĒRSIS  šodien jutīsi, ka daži nav tajā labākajā omā, un nē, šī nav tā reize, kad tas ir jāignorē, bet gan tev ir jāpalīdz viņiem!

 

#DVĪŅI  jutīs nelielu besīti, dēļ visiem pienākumiem un notikumiem; labākās zāles pret to – izdarīt, lai nebūtu astes, kas varētu traucēt izbaudīt nākamās brīvdienas!

 

#VĒZIS  nedomā par to, kas varētu būt – domā par to, kas tev šobrīd ir! Tu pedējā laikā esi mazāk laika pievērsis kādam tuvam cilvēkam..

 

#LAUVA  Šodien no tevis pilnīgi staros šarmantums un seksapīls, tie, kas šodien būs tev līdzās, viennozīmīgi būs ieguvēji

 

#JAUNAVA  šīs dienas moto ir miers un harmonija, tomēr būs atsevišķi indivīdi, kas gribēs to pabojāt – neļauj viņiem to!

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops februārim; atklāj savas jūtas!

#SVARI  radīsies dažādi kārdinājumi, kuriem paklausot, šoreiz, nekas slikts nenotiks, tomēr atceries, ka visam ir savs mērs!

 

#SKORPIONS varbūt šķiet, ka šis cilvēks to nav pelnījis, bet vajag piedot tiem, kas tev darījuši pāri – ne jau viņu, bet sevis dēļ!

 

#STRĒLNIEKS  šodien jutīsies labāk nekā iepriekšējās dienas! Tāpēc dodies ārā no mājas, esi kopā ar mīļajiem un dalies savā enerģijā!

 

#MEŽĀZIS  ir jāmāk palaist vaļā veco – liksies, jā, bet vēl jau var izmantot, tomēr vēlāk sapratīsi, ka tevi jau gaida kas labāks!

 

#ŪDENSVĪRS  liekas, tik daudz kas jādara, bet visums par tevi rūpējas – saņemsi lērumu palīdzības, tāpēc vakarā varēsi “atlaist!”

 

#ZIVIS  beidzot visas skriešanas ir galā un tu vari sākt pievērsties savas apkārtējās vides un arī iekšējo emociju sakārtošanai

Leave a Comment