7 iemesli, kas liek vīrietim precēties

3. “Es gribu…”
Nē, nē. Ne vīrišķais “Es gribu”, bet sievietes: “Es arī gribu ģimeni”, “Es gribu uzvilkt kāzu kleitu”, “Kad mēs apprecēsimies?” un citi sieviešu sūdzību varianti. Šeit arī var pievienoties vecāku “, es gribu … mazbērnus”. Agrāk vai vēlāk daži vīrieši padodas un nolemj padarīt sievieti laimīgu ar ievērojamu spiedogu viņas pasē.

4. “Meklēju sievieti…”
… kas tīrītu, būtu pavārs un darītu visus mājsaimniecības darbus. “Domājat, stereotips? Ir vīrieši, kuri meklē tikai to. Viņiem vienkārši ir apnika vecpuiša dzīvesveids, kur pašam ir jādara visi mājas darbi. Un kāpēc nolīgt mājkalpotāju, ja var vienkārši apprecēties?

5. Bara instinkts
Un kādu dienu vecpuiša dzīvē pienāk tā diena, kad vakarā neatrodas kompānija, ar ko pasēdēt pie alus. Visi viņa draugiem ir ģimenes, bērni un viņu rūpes. Tad viņam uzrodas uzmācīga doma precēties, tāpēc, lai neizceltos no bara. Bieži vien tas neizriet no vēlmes pēc lielās ģimenes dzīves, bet tāpēc, ka tā dara visi. Es nezinu, kāpēc tas notiek, bet tas notiek ar daudziem. Pēc kāzām piedzimst bērni, un tad uzrodas mīļākā (viņa taču ir visiem draugiem).

6. Apnika vecā dzīve
Apnikušas ballītes, draugi un dzīvesveids. Tāpēc vīrietis domā, ka ģimenes dzīve visu izmainīs. Viņš vienkārši grib sākt nākamo savas attīstības posmu, iegūt jaunu dzīves pieredzi, apgūt jaunas sajūtas.

7. Vēlme pēc pēcnācējiem
Šis iemesls ir diezgan banāls un lielākoties to pavada mīlestība. Galu galā, ikviens vēlas, lai bērnus dzemdētu mīļotā sieviete. Un, tā kā mīļotā sieviete reti piekrīt dzemdēt bērnu civilā laulībā, tad vīrietis nolemj doties uz dzimtsarakstu biroju un legalizēt attiecības.

Gunta Graudiņa

Avots: tochka.net

Leave a Comment