7 iemesli, kas liek vīrietim precēties

Kāpēc uz dzimtsarakstu nodaļu dodas pat pārliecināti vecpuiši?

Gandrīz visi vīrieši bieži pārliecināti, ka nekad neprecēsies. Kāpēc brīvo un bezrūpīgo dzīvesveidu mainīt uz atbildīgu un nopietnu? Loģika saka, ka tas ir pareizais lēmums. Tomēr gandrīz visi vīrieši agrāk vai vēlāk appprecās. Šeit ir daži iemesli, kas noved pie tāda soļa, un mīlestība ne vienmēr spēlē galveno lomu.

1. Seks
Pirmais un beznosacījuma laulības motīvs ir sekss. Daži no vīriešiem sagaida, ka pēc kāzām būs regulāra seksuālā dzīve bez lielām problēmām (lai gan vēlāk lielākā daļa ir vīlušies, jo problēmas pastāv). Tie, kuriem sekss ir palicis otrajā plānā, jo ir zaudēta interese par seksu vai ir pasliktinājusies potence, precās, lai tad, kad seksu patiešām vēlās, nevajadzētu steigā meklēt sievieti. Parasti jauni un nepieredzējuši vīrieši, precās, ja meitene nevēlas seksu pirms kāzām, motivējot to ar saviem reliģiskajiem uzskatiem vai velns viņu zina, ko.

2. Vajag
Lai arī cik skumji tas neizklausītos, bet pēdējā laikā tieši dēļ “vajag” lielākā daļa vīriešu precas. Tiem, kas vēl nav sapratuši, “vajag” ir grūtniecība. Tomēr šādu ģimeņu izturības statistika nav tik skumja. Kā izrādījās, lielākā daļa no šīm ģimenēm dzīvo ļoti labi. Šādās laulībās viss parasti turas uz sievietes pleciem. Vīrietis, visticamāk, neizjūt neparastas jūtas pret sievietei, jo tas bija tikai sekss. Bet, kā zināms, viņiem lielāka nozīme attiecībās ir partneres mīlestība. Tāpēc, ja sieviete ir saprātīga un viņas vīrs nav pilnīgi duraks, tad šādai ģimenei ir tiesības uz dzīvību.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment