7 jautājumi, kurus uzdot sev, lai izmainītu dzīvi

1

Rakstnieces Sūzijas Mūras atklāsmes, iespējams, noderēs arī tev. Rakstniece dalījusies ar lasītājiem septiņos jautājumos, uz kuriem atbildot, viņa spējusi izmainīt savu dzīvi.

Jau no agras bērnības mums “iedzen galvā” dīvainus pareizas dzīvošanas un izturēšanās principus: neuzdot daudz jautājumu, nepārtraukt gados vecākos, paturēt savu viedokli pie sevis līdz sarunas beigām, paļauties tikai uz sevi, un tā tālāk. Un visbiežāk bērni arī aug saskaņā ar šiem principiem, ieslēdzot sevi nevajadzīgos un muļķīgos sabiedrības priekšstatu rāmjos par “pareizu dzīvi”.

Es, piemēram, dzīvoju saskaņā ar šiem muļķīgajiem principiem ilgus 30 gadus, kamēr reiz noriskēju un izteicu savu viedokli par to, kas notiek apkārt.

Tagad saprotu, ka praktiski visi mani sasniegumi dzīvē ir manas drosmes rezultāts – drosmes jautāt un lūgt. Esmu gatava tevi iepriecināt: tas nemaz nav tik sarežģīti. To vienkārši vajag iemācīties.

Kā piemēru piedāvāju septiņus jautājumus, kurus nevajag baidīties uzdot apkārtējiem cilvēkiem. Tieši šie jautājumi, kas uzdoti, nevis noklusēti, var padarīt tavu dzīvi labāku un vienkāršāki!

Lasi vēl: Dziļdomīgākajiem – provokatīvi jautājumi, ko uzdot sev pašam

Šķir lapu tālāk, lai lasītu jautājumus, ko uzdot sev pašai!

Leave a Comment