7 lietas, no kurām jāsākas attiecībām

Kad beidzot tiecies ar kādu, ar kuru tu vari iedomāties savu dzīvi, šeit varat sākt veidot attiecības:

Atvērtā komunikācija

Starp jums jābūt vienkāršai un dabiskai komunikācijai. Ja jūs nejūtaties pietiekami komfortabli, lai runātu par jebkuru tēmu, attiecības netiek veidotas.

LASI ARĪ: Kā rīkoties ar naudu, lai iegūtu vairāk

Absolūts godīgums no paša sākuma.

Esiet godīgi visur. Par to, ko tu mīli, ko tu sagaidi no attiecībām, kādi ir tavi dzīves mērķi. Slēpjot kaut ko vai parādot sevi tādu, kāda tu neesi, nav nozīmes, jo galu galā viss tiks atklāts. Un tad kāds no jums tiks ievainots. Iespējams, abi.

Pacietība.

Neatstājiet attiecības. Varbūt tu esi nogurusi no gaidīšanas, bet attiecības nav jāsteidzina. Šis ir process. Mums ir jāļauj tām attīstīties savā veidā, lai tās būtu stabilas un ilgstošas.

Dzīvojiet katru brīdi.

Ja vēlaties veidot attiecības, jums ir jāiepazīstas vienam ar otru dziļākā līmenī. Tas prasa laiku un pūles. Un jums ir jābūt šeit un tagad, kad kopā pavadāt laiku. Pretējā gadījumā jūs varat palaist garām svarīgās detaļas, kas jums jāzina.

LASI ARĪ: Zivju sezona tevi pārvērtīs par tavu sapņu cilvēku!

Esiet emocionāli sagatavota tālākajam.

Attiecības var būt reāli emocionāli slaidi. Ja neesat gatava tam, labāk nesākt. Ieskaitot tev ir jābūt gatavai tam, ka nekas nevar notikt. Tev nav nepieciešams atdot visu savu laimi citai personai. Izprotiet visus iespējamos attiecību veidošanas variantus.

Pārliecinieties, ka jums nav pagātnes sloga.

Ja jūs vēl neesat atrisinājuši savas iepriekšējās attiecības, tam būs slikta ietekme uz jaunajām attiecībām. Nesāciet neko nopietnu ar kādu, kamēr neesat aizmirsis (precīzāk, jūs nekļūsiet vienaldzīgs) pret iepriekšējo un jūs nesapratīsiet savas jūtas. Neapdraudiet kādas personas sajūtas, kamēr neesat godīgs pret sevi.

Nekādas spēlītes.

Un vairāk nekādus skatienus pa malām. Ja jūtat vajadzību rūpīgāk aplūkot citus cilvēkus, varbūt jūs neesat gatavi veidot nopietnas attiecības.

avots: soulpost

Leave a Comment