Zivju sezona tevi pārvērtīs par tavu sapņu cilvēku!

Zivju sezona jau sākusies 18. februārī un ilgs līdz 20. martam. Šis ir radošs laiks, kas mums dod daudz jaunu ideju. Tā Zivis ietekmēs mūs visus!

1. Ticības parādīšanās burvestībām un maģijai

Zivis, kā zināms, ir sapņainas. Kad nāk Zivju sezona, jūs sāksiet ticēt maģijas esamībai.

Sākumā tas var jūs sajaukt, bet, ja jūs atļausieties savai intuīcijai un garīgajai pusei pārņemt jūs, tad jūs varat saprast, kas notiek ar jums.

LASI ARĪ: Kā izmainīt savu dzīvi līdz pavasarim: 10 vienkārši soļi līdz laimei

2. Trešās acs atvēršana

Jūsu trešā acs čakra atrodas starp jūsu uzacīm. Dažreiz šī čakra palīdz mums, un dažreiz, kad mēs uzskatām, ka mūsu intuīcija cenšas mūs piemānīt, mēs bloķējam šo čakru un sākam pieņemt lēmumus, pamatojoties uz apzināto.

Tomēr šoreiz mums ir jāstrādā, lai atvērtu trešo aci. Izmēģiniet kādu jogas vingrojumu, lai jūs varētu atvērt roku dziedzeri un ļaut enerģijai plūst caur jūsu trešo aci.

3. Pievērsiet uzmanību problēmām,saistītām ar ūdeni.

Neptūns ir jūru dievs. Pieaugot okeānu un ūdenstilpju piesārņojumam visā pasaulē, Neptūns pievērsīs jūsu uzmanību ūdens piesārņojumam. Ja tas ir grūti saprotams, jūs varat apstāties un pārbaudīt to NASA klimata vietnē.

Protams, jūs nevarat mainīt šo pasauli, bet jūs varat samazināt plastmasas patēriņu. Ja jūs patiešām vēlaties panākt lielāku labumu, jūs varat ziedot līdzekļus tādām organizācijām kā ūdens labdarībai, kas nodrošina svaigu ūdeni cilvēkiem, kuriem tas nav pieejams.

LASI ARĪ: Visskaudīgākās Zodiaka zīmes

4. Radošums

Zivis ir radošas. Tāpēc neaizturiet savu radošo pusi. Vienkārši apsēdieties, paņemiet tukšu papīra lapu un izveidojiet kaut ko. Atspoguļojiet visu, ko domājat uz papīra.

Tādējādi jūs varat saskarties gan ar savu kritisko sevi, gan ar savu māksliniecisko sevi. Apvienojiet šīs sastāvdaļas un izveidojiet kaut ko jaunu. Tam nav jābūt šedevram – vienkārši dariet to dziedināšanas labad.

5. Atvadīšanās no upura lomas

Zivis apgaismos tās jomas, kurās esat izveidojis sava veida upura mentalitāti. Protams, ja jūs esat upuris, ir pamatoti, ka jūs vēlaties šo amatu kā aizsardzības mehānismu.

Bet Zivis vēlas, lai jūs no tā aizietu, un tās palīdzēs jums tikt galā ar sāpēm!

avots: esotericblog

Leave a Comment