7. marta Horo***ps – lauzies cauri šķēršļiem!

#AUNS Tev šodien jāsāk domāt vairāk par sevi, salikt visu pa plauktiņiem, lai nākotne beidzot būtu skaidra. Jāmēģina sevi pasargāt no emocionālām drāmām mēness stāvokļa ietekmē! Tad arī sajutīsi atgriežamies līdzsvaru dzīvē.

#VĒRSIS Šodien gribēsies gremdēties atmiņās par bijušo, bet to tiešām nevajadzētu darīt – pat sev kaitē. Līdz ko samierināsies ar pagātni, tā spēsi atvērt durvis uz nākotni – vismaz šodien zvaigznes tev iesaka beidzot tās durvis atvērt!

#DVĪŅI Pievērs vairāk uzmanības tam, kā tu izsakies, šodien var gadīties, ka netīšām aizvaino kādu cilvēku, bet tas viss ir tikai pārpratums! Lai palīdzētu citiem, tev var nākties pamainīt plānus! Bet galu galā iznākums tev patiks – Baidīties nav jēgas!

#VĒZIS Zvaigznes šodien būs labvēlīgas – tev priekšā kaut kas jauns un interesants, un tevī jau šobrīd valda apkārt iekšēja sajūsma! Saglabā optimismu,  pat ja kaut kādi sīkumi šodien mēģina bloķēt tavus ceļus – viss nokārtosies!

#LAUVA Tava nepacietība šodien var radīt problēmas attiecībās ar tuvajiem cilvēkiem! Esi uzmanīgs, labāk ieklausies viņus, būs vieglāk saprast, ko tu dari nepareizi un vēl svarīgāk par visu – sirsnīgi izrunāties!

#JAUNAVA apkārtējie gribēs vairāk uzmanības, bet tu pats šodien daudz pārdomāsi – vai jaunais ceļš ko gribi iet ir īstais. Diena izdosies produktīvāka, ja pārstāsi domāt, ka visu jau zini un vienkārši sāksi uzdot pareizos jautājumus!

#SVARI Šodien lieti noderēs tava pašpārliecinātība, lai izlauztos cauri visādiem šķēršļiem! Gribēsies ar kādu pastrīdēties.. dienas rezultāti ir pilnībā atkarīgi no tevis – pieliec roku, kur vari un rezultāti būs apbrīnojami! (varbūt ne tūlītēji)

#SKORPIONS zvaigznes tev sola, ka jau tuvākajā laikā/nākotnē tiksi pie naudas! Bet tērē to uzmanīgi un nepakļaujies impulsiem! šodien nedaudz patrakosi, bet tas ir normāli, ja tik ilgi tev ir nācies turēt muti un uzkrāt negatīvu enerģiju sevī!

#STRĒLNIEKS Zvaigznes norāda uz nepieciešamību pēc vitamīniem un saules, lai pasargātu sevi no visādiem nelietīgiem vīrusiem! uz dullo neko nevar darīt, jo katrs sīkums baigi nāks atpakaļ, tāpēc sāc jau laikus nodrošināties!

#MEŽĀZIS nāksies uzklausīt citu problēmas un jāpalīdz tās risināt! Bet nekas -no tā arī gūsti daudz ko, piemēram, atbildes! izskatās, ka tavā dzīvē būs jaunas kaislības – tās var būt gan romantiskas, gan dziļi personiskas

#ŪDENSVĪRS tu pats un arī tavas domas šodien “lidos” tik ātri, ka apkārtējie tam nespēs izsekot līdz. Mazliet piebremzē! Aizdomājies par nākotni un to vai kaut kas nav jāmaina, lai ātrāk dabūtu to, ko patiešām vēlies!

#ZIVIS Tev pēdējā laikā apnikusi tā skraidīšana apkārt – prasās pēc kārtīgas stabilitātes – Tad nu uz to ir jāiet! tavai smadzenēm ir nepieciešama stimulācija – un tā var nākt gandrīz no jeb kurienes, vislabāk no tuviem draugiem!

Leave a Comment