7 muļķības, ko pieļauj katra sieviete

1. Meklē zemtekstu visā, ko viņš saka

Klasika: “Dārgā, tu šodien lieliski izskaties!” Sievietes reakcija: “Ko viņš ar to vēlas pateikt…Ka ikdienā es neizskatos labi? Viņš domā, ka esmu resna? Uzved uz domām, ka man jāapmeklē sporta zāle? Anna gan turp dodas regulāri…ak, nē! Viņš mani krāpj ar Annu!”

Stāt! Viss, ko viņš vēlējās pateikt ir tas, ka tu brīnišķīgi izskaties. Nesarežģī visu.

2. Sarīko skandālu nieku dēļ

Šad un tad ir veselīgi saplēst traukus, ķīvēties un tas tik pat vētraini salabt! Asumiņš attiecībās vēl nevienam nav traucējis. Tomēr tev jāzina, ka pārlieku piparots ēdiens nav lietojams uzturā. Lielākā daļa vīriešu attiecībās vēlas mieru un saticību.

3. Akli uzticas draudzenēm

Jā, mēs mīlam savas draudzenes! Tādēļ dalāmies ar viņām itin visā. Diemžēl nav garantijas, ka mūsu izcilā draudzība neizrādīsies nodevīga. Tas nozīmē, ka apkārtnē vienmēr būs cilvēks, kurš zina, kādas problēmas jums ir gultā. Saka, ka nav sliktāka ienaidnieka par bijušo draudzeni.

4. Pārspīlē notiekošo

Viņš tik vien kā pasmaidīja, bet tu jau skaiti, cik daudz viesu ielūgsi uz jūsu kāzām. Ja potenciālajam līgavainim pastāstīsi par kāzu plāniem – tās ir beigas! Attiecībām pāri vari vilkt treknu svītru. 99% vīriešu izvēlēsies bēgšanas taktiku.

5. Patiesi cer, ka viņš mainīsies

Jā, toreiz man ar viņu nekas nesanāca, bet viņš tik svēti solīja, ka viss būs savādāk!

Vai arī šāds variants: Viņš sāka dzert tikai un vienīgi bijušās dēļ, viņa nabaga vīrieti tik tālu noveda… Bet ar mani! Es esmu pavisam cits cilvēks, viņš mani patiesi mīl, tikai man ir pa spēkam viņu mainīt!

Nekas tāds neizdosies! Nevajag velti cerēt. Netērē velti savu laiku un pacietību, labāk meklē citu kandidātu.

6. Ļauj vīrietim kļūt par viņas memmes dēliņu

Iegaumē uz mūžīgiem laikiem: tu esi daiļais dzimums, kuram nepieciešamas rūpes. Ja skriesi pakaļ savam vīrietim – viņš ātri pie tā pieradīs. Nekad neatzīsties, ka māki iesist naglu vai paveikt ko citu, citādi visu atlikušo dzīvi tev naglas nāksies sist pašai.

7. Vīrieša klātbūtnē kritizē savu izskatu

“Dārgais, vai tev nešķiet, ka esmu pieņēmusies svarā?” – šādu jautājumu tu uzdod tikai tādēļ, lai dzirdētu pielūgsmes odu savai figūrai. Ja tu bieži šādi izsacīsies, apgalvojot, ka esi tik šausmīgi resna, viņš mazāko bedrīti uz tava augšstilba uztvers kā celulītu (jā, arī šo vārdu viņš būs no tevis iemācījies).

Nekā nebija! Labāk slavē sevi cik vien uziet!

Centies izvairīties no šīm sieviešu muļķībām un tavas attiecības ar mīļoto vīrieti manāmi uzlabosies!

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment