7 padomi par modi, kas tev būtu jāzina

4. Nepērc drēbes pa vienai!

Kad dodies iepirkties, izvairies no drēbju pirkšanas pa gabaliem – tas, ka tās ir lētas, jaukas vai vienkārši „iekrita acī”, nenozīmē, ka vispār kādreiz to varēsi uzvilkt. Drošākais variants ir, pērkot kādu apģērba gabalu, iztēloties vismaz 3 lietas, kas jau atrodas tavā skapī, ar ko kopā tas izskatītos labi. Vai arī, kad dodies iepirkties, pērc visu komplektu uzreiz, kas kopā izskatās satriecoši.

 

5. Aksesuāri var izglābt tavu dienu

Jebkuru apģērbu atdzīvināt spēj aksesuāri. Protams, svarīgi ir mācēt tos pieskaņot apģērbam. Nekad nepārspīlē ar aksesuāru daudzumu – dažreiz pat pietiek ar vienkāršiem auskariem. Vislabāk izskatīsies vienkrāsains apģērbs ar pieskaņotiem aksesuāriem, kas izcels tavu gaumi.

 

Lasi arī: 3 visalkatīgākās zodiaka zīmes!

 

6. Vienmēr valkā saskaņotu apakšveļu

Ja nevēlies iekļūt neērtā situācijā, ieteiktu valkāt saskaņotu apakšveļu – pie tam tādu, kas burvīgi izskatās uz tava auguma. Protams, var gadīties, ka tā nevienam nav jārāda, bet lielākā daļa sieviešu pašas jūtas labāk, kad zina, ka arī zem drēbēm viss ir kārtībā. Izvēlies apakšveļu, kas ir atbilstošs tavam tērpam – tā, lai apakšveļas līnijas no ārpuses nav redzamas.

 

7. Esi unikāla!

Dodoties iepirkties, izvēlies arī kaut ko tādu, kas ir „ārpus tavas komforta zonas” – izvēlies spēcīgus akcentus, kurus, protams, ikdienā nenēsāsi, bet īpašos gadījumos varēsi pievienot savam tērpam. Esi oriģināla – riskē un izmēģini ko jaunu!

Leave a Comment