7 pazīmes, kas liecina par to, ka sieviete ir “lēta”

1. Attieksme pret vīriešiem

Šādām sievietēm pilnīgi noteikti ir atrofējusies pareizā attieksme pret vīriešiem. Viņas viņus novērtē pēc maka biezuma. Ja kāds neattaisno viņu finansiālās cerības, tad, protams, ka viņām šis vīrietis nav vajadzīgs. Tiekoties ar kādu vīrieti, viņas pilnīgi noteikti netaisās samaksāt pašas par savu kafiju, tāpēc viņas strīdēsies par to, kuram tad īsti ir jāapmaksā rēķins, aizmirstot pat par elementārām pieklājības normām.

2. Visur brendi

Šīs sievietes nevar iedomāties savu dzīvi bez brendu lietām. Ieraugot pasaules vadošo zīmolu lietas, viņas krīt sajūsmā, taču laba gaume viņām nemaz nepiemīt, tāpēc orientēties modes pasaulē viņām palīdz glancētie žurnāli.

3. Kredīti

Šīs sievietes regulāri ņem kredītus, taču ne jau ikdienā nepieciešamajām precēm, bet gan kažokiem, mašīnām vai jauna mobilā telefona. Ar šo atribūtu palīdzību viņas cenšas kļūst daudz “dārgākas” un nozīmīgākas.

4. Attieksme pret apkārtējiem

Šīs sievietes ļoti nicinoši attiecas pret apkalpojošo personālu. Restorānos un citās sabiedriskās vietās viņas cenšas pacelt savu pašvērtējumu, noniecinot tos, kuri, pēc viņu domām, ir zemāk stāvoši, taču viņas bieži vien aizmirst to, ka šādās situācijās smieklīgi izskatās tieši viņas, nevis apkārtējie.

Lasi vēl: Miljonāru savedēja atklāj, kādas sievietes patiesībā meklē turīgi vīrieši!

5. Ārējais izskats – tas ir viss

Ārējais izskats – tā ir svēta lieta. Šīs sievietes pilnīgi noteikti neatteiksies no iespējas sevi izrādīt sabiedrībā. Viņas gandrīz vienmēr krāsojas, arī tad, ja ir slimas vai vienkārši jāiznes miskaste. Pie jebkuras iespējas viņas centīsies nodemonstrēt savas kājas vai krūtis, bet vēl labāk – visu kopā.

6. Attieksme pret savu ģimeni

Jāsaka gan, ka šīs sievietes parasti nāk no ļoti parastām ģimenēm. Tajā, protams, nav nekas slikts, taču viņas pilnīgi noteikti no tā kaunas. Viņas cenšas radīt nodrošinātas un ļoti labvēlīgas ģimenes iespaidu. Ja viņas no laukiem ir pārcēlušās uz galvaspilsētu, tad pret tiem, kuri nākuši no tās pašas vietas, viņas bieži vien izturas ar nicinājumu.

7. Uzticība? Nedzirdēju!

Šādas sievietes neprot būt uzticīgas. Pat tad, ja viņas ir sev atradušas kādu bagātu vīrieti, atliek tikai viņu ceļā pagadīties kādām, kurš ir vēl nodrošinātāks, un viņas pilnīgi noteikti aizies pie viņa. “Lētas sievietes” apetīte aug milzīgā tempā!

Leave a Comment