7 produkti veselīgai un starojošai sejas ādai- sejas krēmi vien Tev nepalīdzēs!

1. Spināti

Spināti ir bagāti ar tādām uzturvielām, kas ir ļoti nepieciešamas mūsu ādai, tāpat tie satur arī antioksidantus, kad palīdz cīnīties ar priekšlaicīgu novecošanos. Tie satur arī ļoti daudz C vitamīna, bet šis vitamīns veicina kolagēna veidošanos un pilda barjeras funkciju, aizsargājot ādu no brīvo radikāļu iedarbības, tāpēc āda kļūst daudz elastīgāka. Spināti ir bagāti arī ar A vitamīnu, kas palīdz barot ādu un matus.

2. Tomāti

Papildus C vitamīnam, tomāti ir bagāti arī ar likopēnu, kas ir spēcīgs antioksidants un bloķē UV staru negatīvo iedarbību uz mūsu ādu. Regulāri lietojot uzturā tomātus, Jūs aizmirsīsiet par plankumiem, sausu ādu un grumbām!

3. Burkāni

Burkāni ir bagāti ar beta-karotīnu, kam ir ļoti būtiska nozīme ādas veselībā, jo tas piedalās ādas audu augšanā un atjaunošanā, kā arī šis provitamīns aizsargā ādu no kaitīgajiem saules stariem.

fresh carrot bunch on grungy wooden background

4. Jogurts

Jogurts un arī citi piena produkti ir lielisks A vitamīna avots, tāpat jogurts satur arī acidofīlās un dzīvās baktērijas, kas ir ļoti noderīgas zarnu traktam, bet tiem, kuriem ir veselīgas zarnas, vienmēr ir skaista āda.

5. Mellenes

Mellenes satur ļoti daudz antioksidantu, kas palīdz neitralizēt brīvos radikāļus, tāpat tās ir bagātas ar vitamīnu C, kas stiprina kapilārus un novērš sīko As**svadu parādīšanos uz ādas.

6. Lasis

Lasis satur omega-3 taukskābes, kas palīdz neitralizēt UV staru iedarbības sekas un ir arī bagāts niacīna avots, kā trūkums organismā izraisa ādas izsitumus.

Salmon-Raw_Web

7. Rieksti

Arī rieksti ir ļoti labs omega-3 taukskābju avots. Tie palīdz šūnās saglabāt mitrumu, līdz ar to āda kļūst daudz maigāka un izskatās jaunāka.

Iekļauj visus šos produktus savā ikdienas uzturā, un Tu aizmirsīsi, kas ir ādas problēmas!

Padalies ar šo informāciju arī tālāk, iesakot to saviem draugiem!

Leave a Comment