8. februāra dienas horoskops – atgūsi skaidrību!

dienas-horoskops-sodienai

#AUNS  šī diena ir kā radīta, lai strādātu ar sevi un savām sajūtām – nevis fiziski bet vairāk strādājot “iekšēji”!

 

#VĒRSIS  šodien būs pietiekami lietišķs, lai padarītu daudz labu lietu un savu laiku iztērētu pietiekami lietderīgi! Iedvesmosi citus…

 

#DVĪŅI  metīs piesardzību pie malas, lai beidzot mestos cīņā par savām vēlmēm! Un pareizi ir – malā sēžot neko savādāk nepanāksi!

 

#VĒZIS  ja gribās savā ikdienā/dzīvē ko mainīt, tad paļaujies uz saviem instinktiem un sajūtām šodien – tās tevi aizvedīs pareizā virzienā!

 

#LAUVA  šodien negribēs darīt to, ko viņiem saka! Neizrādi citiem savu noskaņojumu, citādi kāds to var izmantot savā labā…

 

#JAUNAVA  šodien var iegūt iedvesmas devu, lai beidzot spertu kādu vairāk vai mazāk lielu un būtisku soli! Saņemies un izdari to!

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops februārim; atklāj savas jūtas!

#SVARI  šodien paļausies uz saviem instinktiem, lai arī šodien priekšroku dotu citādākam ceļam! Bet īsti izvēles nebūs – instinkti glābs!

 

#SKORPIONS jau no paša rīt var just, ka lietas neiet tieši tā kā vēlētos, bet tas tevi motivēs tikai censties un darīt vēl jo vairāk

 

#STRĒLNIEKS  savas bažas un problēmas vajadzētu uzlikt “uz papīra” – tas palīdzēs redzēt visu kopumā un saprast kā virzīties tālāk!

 

#MEŽĀZIS  laba diena, lai kaut ko pamainītu vizuāli! ļaujies plūsmai un idejām – jo mazāk iespringsi, jo vairāk lietas notiks tev par labu!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien visas dienas garumā var izjust tādu nedrošības sajūtu! Gūzma uzdevumu tevi sagaida, tāpēc nāksies vien saņemties!

 

#ZIVIS  šodien var atklāt/saprast ko tādu, kas sen jau nodarbinājis viņa prātu! Vismaz beidzot kaut kāda skaidrība!

Leave a Comment