8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

Iepriekš stāstījām, kas gaida katru zodiaka zīmi Dzeltenā Suņa gadā, bet šobrīd sniegsim precīzāku informāciju par to, ko astrologi prognozē šā gada otrajos sešos mēnešos.

Lasi arī: 5 visburvīgās zodiaka zīmes!

Vērsis, Lauva, Skorpions un Ūdensvīrs

Šis ir liktenīgi svarīgs gads. Protams, jums noteikti ir vairāk nekā viens sapnis. Bet visi sapņi, visticamāk, riņķo ap vienu centru – pašu svarīgāko vēlēšanos, bez kuras piepildīšanās tev dzīve vairs nebūtu tik mīļa. Un beidzot tā piepildīsies!

Ģimenes pāriem liela iespēja kļūt par vecākiem. Pārējiem nav obligāti jākļūst par tēti un mammu, vienkārši beidzot jutīsiet atbildību par kaut kā patiesi svarīga parādīšanos un izaugsmi. Un redzēsiet, pie kā tas galu galā novedīs!

Un atcerieties: par mūsu bērnu var kļūt gan biznesa projekts, gan radošā darbība – galvenais, justies atbildīgam un lolot, un uzņemties atbildību par kaut ko. Arī biznesa izaugsme un investoru meklēšana ir process, kuram daudz kas kopīgs ar audzināšanu.

Auns, Vēzis, Svari un Mežāzis

Šis ir mīlestības gads. Ja tev vēl nav otrās pusītes, šogad ir liela iespēja satikt cilvēku, ar kuru kopā gribēsies pavadīt visu dzīvi. Dzīve iegūs patiesu jēgu un beidzot tev patiks praktiski visās izpausmēs. Līdz 2018. gada beigām vari sarīkot pat kāzas.

Lasi arī: Agrāk vai vēlāk šīs Zodiaka zīmes būs kopā!

Turklāt, ļoti iespējams, palielināsies tavs turības līmenis – iegādāsies māju vai automašīnu, vai pat abas. Būs, kur dzīvot un ar ko vizināties kopā ar mīļoto cilvēku!

Un, pat ja negaidīji nekādas pārmaiņas privātajā dzīvē vai tev jau ir patstāvīgs partneris, attiecības kļūs vēl skaistākas.

Avots:

Leave a Comment