Horoskops 12.jūlijam – diplomātija palīdzēs risināt sarežģijumus

Šodien vēlams nodarboties ar attīrīšanas darbiem gan sev, gan mājai. Tiek rekomendēta ēdienu gatavošana, īpaši konditorejas izstrādājumu cepšana, visai ģimenei kopā, kas nesīs prieku. Centieties savaldīt savas emocijas. Uzturā izvēlieties vieglus ēdienus. Laba diena, lai apmeklētu kosmetologu vai higiēnistu. Šīs dienas akmeņi: melnās pērles, perlamutrs, obsidiāns, baltais opāls, labradorīts, krāsainā jašma.

Auns

Dzīves potenciāls ir augšā. Uzņemties iniciatīvu un nekādā gadījumā neatkāpieties – izmantojiet visas iespējas, lai stiprinātu savu pozīciju. Dienas otrajā pusē emocionālā spēja var radīt neskaidrības un pārpratumus ar tuviem cilvēkiem.

Vērsis

Iespējama garīgā līdzsvara traucējumi, nervu pārslodze. Nav ieteicams smags fizisks darbs. Izvairieties no strīdiem, asām diskusijām. Skaties savus vārdus. Straujie un ārkārtas risinājumi spēs pārvarēt uzkrāto problēmu. Pilnu atpūtu varat baudīt, darot mīļāko lietu vai sarunājoties ar bērniem.

Dvīņi

Labvēlīga diena kolektīvai radīšanai, saziņai ar draugiem, viesu uzņemšana. Atlaidiet visas šaubas un ļaujiet uzticības sajūtai pilnībā uzņemties tevi. Centies pavadīt vairāk laika ārpus telpām. Pievērsiet uzmanību bērniem – viņiem var būt problēmas, kas prasa jūsu padomu.

Vēzis

Zvaigznes apņemas sūtīt peļņu. Jūsu noturība un pieklājība jūsu lietās varēs atrast apkārtējos un likt tiem sadarboties. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai šodien – visticamāk, ka jums atgādinās par ilgtermiņa slimībām.

Lasi arī:Zodiaka zīmju šķiršanās iemesli

Lauva

Aktīvā, radošā diena. Atcerieties, ka rūpīgs darbs materiālās labklājības sasniegšanai ir ģimenes Lauvu partija. Nepārdomājiet savas ilūzijas – tas var izraisīt konfliktu un labklājības pasliktināšanos. Esiet godīgi savai ģimenei. Uzziniet, kā atpazīt savas kļūdas.

Jaunava

Iespējamās nepatīkamās izmaiņas finanšu situācijā. Uzņēmējiem nav ieteicams steigties ar ieguldījumiem. Labāk ir gaidīt piemērotākus apstākļus un rīkoties droši. Budžeta sfēras darbiniekiem, iespējams, ir iespēja kāpt augstāk par pakāpi.

Svari

Nelietojiet lietas, kas prasa taktisku pieeju, jutīgumu un uzmanību. Mēģiniet saglabāt savus plānus slepenībā – nelabvēlīgo lietotāju mainīšanās var samazināt rezultātu līdz nullei. Periodiski tiks iegūta negatīva informācija, taču savlaicīga atbilde uz jaunām problēmām palīdzēs jums tikt galā ar situāciju.

Skorpions

Iespējams, ka šodien jūs varēsiet īstenot neatgriezenisku impulsu jauniem iespaidiem. Jūsu intuīcija palīdzēs noteikt, kurš ir īsts draugs un kurš ir ienaidnieks. Lielisks laiks sazināties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Nejaušās iepazīšanās varbūtība garām harmoniskām attiecībām ir lieliska.

Lasi arī: 6 lietas, kuras vīrieši noklusē

Strēlnieks

No rīta jūsu enerģija, pārplūdīs malas, iedvesmo prieku un optimismu citos. Tomēr pēcpusdienā pievērsiet uzmanību savai Vese***ai vai savu tuvinieku Vese***ai: var būt hronisku slimību, traumu, nelaimes gadījumu saasinājums. Pavadiet šo dienu mājās tuvā ģimenes lokā vai tuvu draugu vidū.

Mežāzis

Izvairieties no sazināšanās ar mūžīgi nelaimīgiem un garlaicīgiem cilvēkiem. Neļaujiet izšķirt un ar neuzmanību uztvert attiecības ar mīļajiem. Iespējamās finansiālās problēmas: atgādiniet sev par veciem parādiem, jums būs jāuztraucas par to, kā palīdzēt radiniekiem.

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena komunikācijai, jaunām paziņām, veco kontaktu atjaunošanai. Jūsu personiskā harizma, maigums un ekscentriskums spriedumos var likt pamatu turpmākiem finansiāliem panākumiem. Jūs varēsiet noorganizēt ikvienu. Ir labi ceļot vai saņemt viesus.

Zivis

Aizņemta diena, kas saistīta ar nepareizas informācijas iegūšanu, apvainojumiem, pārpratumiem. Šodien atkal ģimenes strīds ir iespējams. Ir nepieciešams iesaistīties tikai steidzamos ikdienas darījumos; iespējama Vese***as pasliktināšanās, ievainojumi; ir lieli izdevumi.

Avots

Leave a Comment