8 iemesli, kādēļ satikties ar vīrieti, kuram ir bārda

1. Tas ir seksīgi

Vīriešiem ar bārdu noteikti ir bargāks un vīrišķīgāks izskats, kas lielākajai daļai sieviešu šķiet pievilcīgi. Piemēram, Vilknadzis no X-cilvēkiem – ir taču seksīgi, ne? Tā kā vīrieši nevar lietot meikapu, bārda veic gandrīz vai to pašu funkciju – tā arī var noslēpt dažādas sejas nepilnības.

2. Vīrieši ar bārdu ir labāki mīļākie

Ikviena sieviete vēlas vīrieti, kurš var apmierināt visas viņas vēlmes- bārda kalpo kā universāls līdzeklis. Dažādās mīlas spēlēs bārda var nodrošināt nepieciešamo berzi, kur tā vajadzīga. Un tas taču ir tikai pluss!

3. Bārda ir prestižs

Senākajos laikos bārda kalpoja kā pamatojums duelim, kas pierādīja vīrieša spēku. Šodien bārda simbolizē praktiski to pašu – spēku, vīrišķību, pašapziņu un statusu. Vīrietis ar bārdu arī rada drošības sajūtu sievietei.

4. Vīrieši ar bārdu ir pacietīgāki

Lielākajai daļai vīriešu bārdas izaudzēšana prasa lielu pacietību. Tā parāda, kurš vīrietis ir mierīgs, nosvērts un apdomīgs. Kad runa ir par lēmumu pieņemšanu, vīrieši ar bārdu nav steidzīgi un pavirši.

5. Viņi var būt nobriedušāki

Kad puiši sasniedz puberitāti, viņu ķermenis sāk mainīties. Viena no šīm pārmaiņām ir bārdas augšana. Ja sieviete meklē vīrieti, ar kuru kopā veidot ģimeni, bārda varētu simbolizēt to, ka vīrietis ir nobriedis šādu mērķu īstenošanai.

6. Viņi ir saprotošāki

Lai uzturētu pievilcīgu bārdu, ir nepieciešama uzmanīga kopšana, veidošana un, protams, pacietība. Attiecību veidošanai ar šādu vīrieti ir savs labums, jo viņam ir pašam sava skaistumkopšanas rutīna, tādēļ viņi arī labāk sapratīs tavējo. 

7. Vīrieši ar bārdu nav parasti

Bārda ir stils, kas nekad neiziet no modes. Lai vai kas notiktu, audzēt bārdu vienmēr būs stilīgi, kā arī vīrieši ar bārdu vienmēr izskatīsies vīrišķīgi.

8. Viņi ir veselīgāki

Vīrieši ar bārdu piekopj veselīgāku un sportiskāku dzīvesveidu. Viņiem ļoti patīk sportiskas aktivitātes pie dabas krūts, piemēram, pārgājieni, medības un zvejošana. Bārda arī bloķē 90 – 95% UV starojuma, kas kavē novecošanas procesu.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Inga</cite>

    Kādas muļķības…vīrietis ar bārdu liecina par slinkumu un, nevīžību, tas gan! Seksīgi?…nu nē un, arī vecāks par saviem gadiem izskatās.

    • <cite class="fn">lololol</cite>

      Muļķības runā tu. Bārda ir gaumes lieta. Protams, ir cilvēki kas vienkārši nekopj bārdu – tas ir neglīti. Bet ja to kopj un apgriež, neļaujot tai augt pa visu seju, izskatās nenormāli sexīgi ;))

  • <cite class="fn">vilnis</cite>

    tāda mute ar bārdu izskatās pēc noaugušas pīzdas

    • <cite class="fn">Zinātne</cite>

      Kāpēc viss, sākot no tevis minetās ķermeņa daļas un beidzot ar bārdu jāskuj nost? Apmatojums ir dabīgs!!! Man šķiet, ka skūtas p***as ir pretīgas, kā mazai meitenei, kas vēl nettīstījusies. Tapat arī vīrietis ar bārdu pēc vīrieša izskatās.

Leave a Comment