8. jūnija dienas horoskops– paskaties uz visu no malas!

#AUNS  no rīta jutīsies nedaudz īdzīgs, bet tas drīz pāries. Tavos spēkos ir mainīt dienas gaitu tā kā tu to vēlies!

 

#VĒRSIS  ir svarīgi parūpēties par sevi, īpaši, kad apkārt notiek tik daudz lietas reizē. Paļaujies uz savu intuīciju – tā tevi nepievils!

 

#DVĪŅI  tas, kas jau mēnešiem ilgi nebija iespējams, beidzot ir! Šodien ievēro atturību, izvairies no konfliktiem.

 

#VĒZIS  sastapsies ar biežu uzmanības novēršanu, tomēr centies koncentrēties uz darāmo, lai tas neievilktos.

 

#LAUVA  viss ir jādara pa soļiem, izlaid vienu un nāksies sākt no sākuma. Centies izbaudīt šo dienu, jo tā būs relatīvi viegla

 

#JAUNAVA  tev ir dota otra iespēja, nepalaid to garām! Koncentrējies uz lietām, kas tev palīdzēs stabilizēt savu dzīvi. Neesi stūrgalvīgs..

 

#SVARI  šodien nepieciešams sakārtot visu pagājušo, lai iegūtu skaidrību kā rīkoties tālāk. Kad jāizvēlas ceļu, izvēlies mazpazīstamāko.

 

#SKORPIONS laiks atjaunot stabilitāti dzīvē- tu skrien pārāk daudz, bet nespēj ar visu tikt galā. Ievēlies vēlēšanos un tā piepildīsies!

 

#STRĒLNIEKS  stingri izplānot dienu nav jēgas, jo visums visu dienu darbosies haotiski. Iemācies pieņemt to, kas notiek un esi pacietīgs.

 

#MEŽĀZIS  šodien izjutīsi, cik svarīgi ir paļauties uz intuīciju. Tava pagātne turpina kavēties tagadnē, kāpēc tu to nelaid vaļā?

 

#ŪDENSVĪRS  nepaļaujies uz to, kas ir zināms, meklē savas atbildes. Nākotne sola nedaudz atelpas no visapkārt notiekošā.

 

#ZIVIS paļaujies uz iekšējām sajūtām un tu zināsi, kā rīkoties pareizi. Iespējas ir jāizpēta, nepaļaujies pārgalvīgi uz  citu ieteikumiem

Leave a Comment