8. jūnija horoskops – otra iespēja bieži nerodas, izmanto to!

#AUNS  šodien sastapsies ar biežu uzmanības novēršanu, tomēr centies koncentrēties uz darāmo, lai tas neievilktos.

#VĒRSIS  stingri izplānot nedēļu nav jēgas, jo visums šonedēļ darbosies haotiski. Iemācies pieņemt to, kas notiek un esi pacietīgs.

#DVĪŅI  šodien nepieciešams sakārtot visu pagājušo, lai iegūtu skaidrību kā rīkoties tālāk. Kad jāizvēlas ceļu, izvēlies mazpazīstamāko.

#VĒZIS  paļaujies uz iekšējām sajūtām un tu zināsi, kā rīkoties pareizi. Iespējas ir jāizpēta, nepaļaujies pārgalvīgi uz  citu ieteikumiem

#LAUVA  nepaļaujies uz to, kas ir zināms, meklē savas atbildes. Nākotne sola nedaudz atelpas no visapkārt notiekošā.

#JAUNAVA tas, kas jau mēnešiem ilgi nebija iespējams, beidzot ir! Šonedēļ ievēro atturību, izvairies no konfliktiem.

#SVARI  šodien izjutīsi, cik svarīgi ir paļauties uz intuīciju. Tava pagātne turpina kavēties tagadnē, kāpēc tu to nelaid vaļā?

#SKORPIONS no rīta jutīsies nedaudz īdzīgs, bet tas drīz pāries. Tavos spēkos ir mainīt dienas gaitu tā kā tu to vēlies!

#STRĒLNIEKS  tev ir dota otra iespēja, nepalaid to garām! Koncentrējies uz lietām, kas tev palīdzēs stabilizēt savu dzīvi. Neesi stūrgalvīgs..

#MEŽĀZIS  ir svarīgi parūpēties par sevi, īpaši, kad apkārt notiek tik daudz lietas reizē. Paļaujies uz savu intuīciju – tā tevi nepievils!

#ŪDENSVĪRS  laiks atjaunot stabilitāti dzīvē- tu skrien pārāk daudz, bet nespēj ar visu tikt galā. Ievēlies vēlēšanos un tā piepildīsies!

#ZIVIS viss ir jādara pa soļiem, izlaid vienu un nāksies sākt no sākuma. Centies izbaudīt šo nedēļu, jo tā būs relatīvi viegla

Leave a Comment