8 vīriešu seksuālās bailes. Piemīt praktiski visiem!

Ārienes kritika
ru-freeimages-com_02

Nedomājiet, ka tikai sievietes var pārdzīvot par savu izskatu, tas raksturīgs arī vīriešiem. Ne visi stiprā dzimuma pārstāvji apmeklē sporta zāli un regulāri trenējas, tāpēc viņu ķermenis ir visai tālu no ideāla.
Tāpēc ieteicams biežāk teikt komplimentus, atklāt, cik viņš seksuāls un kā tev patīk. Tā taču ir taisnība?

Ātrs orgasms
ru-freeimages-com_03-1
Visiem vīriešiem bail no pāragras ejakulācijas. Kad kaislības sasniegušas apogeju, nav iespējams sevi kontrolēt. Centies nenosodīt partneri, bet turpmāk iemāci viņu nodoties ilgākai priekšspēlei.

Erekcijas trūkums
ru-freeimages-com_01
Pašas lielākās visu vīriešu bailes – kad loceklis nodod pašā nepiemērotākajā brīdī. Ja tas notiek ar jaunu partneri, kā likums, pie vainas ir satraukums. Bet, ja šī ķibele ir regulāra parādība, vērsts vērsties pie ārsta.

Mazs loceklis
ru-freeimages-com-4
Vīrieši ar mazu dzimumlocekli ļoti pārdzīvo par to. Nekādā gadījumā nesaki partnerim, ka tevi neapmierina viņa izmēri. Labāk palasi, kā iegūt apmierinājumu arī šādā situācijā.

Partneres pārlieka pasivitāte vai aktivitāte
iv-n-loreiro
Vīriešiem nepatīk sievietes, kas gultā ir “dēlis”, bet tikpat netīkamas ir arī “aktīvistes”, kas tiecas visu darīt viņu vietā. Vislabākais ir zelta vidusceļš!

Izrādīties sliktākam par bijušo
tumblr-com-2-1
Vīriešiem principiāli svarīgi būt labākiem par saviem priekšgājējiem. Tāpēc nekādā gadījumā nelieli savu bijušo puisi tagadējā drauga klātbūtnē – ja gribi par viņu parunāt, šim nolūkam ir draudzenes.

Bailes no asinīm
pixabay
Šīs bailes nepiemīt visiem vīriešiem, dažiem pat patīk nodarboties ar seksu mēnešreižu laikā. Jebkurā gadījumā vērts pabrīdināt partneri, ja tev ir “tās” dienas.

Jaunavas
tumblr-1
Protams, lielākā daļa vīriešu teiks, ka jaunava – tas ir burvīgi, jo tik tīra un bezgrēcīga. Bet reālajā dzīvē viņi negrib problēmas, tāpēc vīrieši mēģina turēties pa gabalu no nevainīgām skaistulēm, dodot priekšroku pieredzējušākām meitenēm.

Šo sarakstu, protams, var turpināt, te minētas tikai galvenās bailes. Sievietes misija – neļaut šīm bailēm pāraugt fobijās un kompleksos.

Leave a Comment