9. decembra dienas horoskops– saglabā mieru!

#AUNS  tas ko tu saki vai dari šodien var ļoti ietekmēt apkārtējos, tāpēc padomā pirms rīkojies, izvairies domāt negatīvi un uztraukties

#VĒRSIS  Šīs dienas galvenais uzdevums ir nepārstrādāties un vairāk koncentrēties uz enerģijas atjaunošanu, smelies idejas

#DVĪŅI  citi meklēs padomu pie tevis, jo uzticas tavai objektivitātei. Dienas gaita var strauji mainīties, bet tas viss ir uz labu.

#VĒZIS  Kad lietas nenotiek kā vēlies centies saglabāt mieru, tā ir tavas izturības pārbaude. Rīt jau varēsi atviegloti uzelpot!

#LAUVA  ja tu vēlies, lai kaut kas mainītos, tad tev ir jārīkojas. Paļaujies uz savām sajūtām vairāk kā uz faktiem un tu nekļūdīsies.

#JAUNAVA  apkārtējie gaida no tevis vairāk nekā tu šobrīd spēj dot. Šodien galvenais ir saglabāt balansu starp darbu un atpūtu.
#SKORPIONS tava pašpārliecinātība ir atgriezusies un beidzot tu atkal jūties kā tu pats. Dalies ar tuviem cilvēkiem savās jūtās un problēmās
#STRĒLNIEKS  pabeidz darbus ātrāk, būs vairāk laiks ko sniegt mīļotajam cilvēkam. Diena izdosies, ja saplānosi to pa soļiem.

#MEŽĀZIS  jauna, brīnišķīga diena sākās ar jaunu skatu un motivāciju. Perfekts laiks lai atmestu visu lieko un uzstādītu jaunus mērķus
#ŪDENSVĪRS  enerģijas pieplūdums ļaus visu darīt ar divkāršu spēku. Izvairies kādu kritizēt, ja negribi, ka viss pavēršas pret tevi.
#ZIVIS  būs grūti to ievērot, tomēr šodien ir jāievēro pacietība – nav kur steigties, viss nokārtosies pats no sevis!

Leave a Comment