9 lieliski veidi, kā izmantot citronu

Sejas mitrinātājs. Dažus pilienus kokosrieksta ūdens sajauc ar dažiem pilieniem citronu sulas. Kokosrieksts hidratēs tavu ādu un citrons tīrīs un uzspodrinās to. 

Elkoņu un ceļgalu balinātājs. Ja tavi elkoņi un ceļgali paliek tumsnēji, parīvē tos ar pusi citrona. Tā ir maģija!

Melno punktiņu aprūpēšanai. Tas var izklausīties pārāk labi, lai būtu patiesība, bet citronā ir tik daudz antioksidantu, kas tas var palīdzēt parūpēties par pumpām.  Sagriez citronu un vienkārši uz sejas uzpilini tā sulu. Melnie punktiņi izgaisīs, pirms to vispār pamanīsi. 

Zobu balinātājs. Samaisi cepamo sodu kopā ar citronu sulu un uzklāj to uz saviem zobiem. Daudz lētāk, nekā doties uz zobārsta ofisu.

Ādas balinātājs. Citroni ir bagāti ar C vitamīnu un citronskābi, tādēļ tas var palīdzēt izbalināt tavu ādu. Noderēs tādos gadījumos, kad mākslīgais iedegums būs nogājis greizi. 

Spīduma samazinātājs. Citrons lieliski noderēs, lai atbrīvotos no ādas liekās tauku kārtiņas. 

Lūpu skrubis. Uzliec mazliet citrona sulas uz lūpām pirms gulētiešanas – no rīta to noskalo, tas palīdzēs atbrīvoties no mirušajām ādas šunām un sausās ādas. Tomēr, ja tavas lūpas ir sasprēgājušas, labāk to nemēģini. 

Nagu stiprinātājs. Vai tev ir bijušas pārāk daudz reizes, kad esi likusi gēla nagus? Sagatavo maisījumu no savas mīļākās cepameļļas ar citrona sulu, un iemasē to nagos. 

Matu balinātājs. Vari izmantot citrona sulu, lai izbalinātu matu šķipsnas vai arī kādus tumšākus punktus uz galvas. 

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment