9. marta horoskops – tev uzspīdēs veiksme!

#AUNS Tu varbūt šodien būsi pilnā gatavībā visu darīt, toties apkārtējie nevarēs savākties, kā rezultātā pamatīgi tev traucēs… Centies saglabāt mieru, pat ja ietas nenotiek pēc plāna, ir svarīgi dzīvot šajā mirklī un baudīt dienu!

#VĒRSIS Svaru mēness ietekmē šodien nebūs tā produktīvākā diena, jo būsi diezgan slinks uz darbošanos – atliksi šodienas darbus uz rītu. Šis ir laiks, kad vajag atcerēties tās mācības, ko esi pēdējā laikā guvis un mācīties no tām, lai nākotne būtu savādāka!

#DVĪŅI apsvērsi iespēju mainīt kādu lēmumu, kuru nesen pieņēmi pilnībā neapdomājot, jo svaru mēness paplašinās tavu redzes loku un parādīs citas iespējas. Lai diena būtu veiksmīga, sastādi konkrētu plānu ar stingriem mērķiem!

#VĒZIS lai dzīvē iegūtu lielāku pārliecību par sevi un atjaunotu enerģiju, lai tiktu galā ar to, ko vēlies, šodien ieteicams valkāt kaut ko dzeltenos toņos. Tavs temperaments šodien var būt ļoti mainīgs un nelabvēlīgs apkārtējiem – elpo dziļi pirms runā!

#LAUVA Daudz kas šodien ies no rokas, var nākties uzņemties papildus pienākumus, bet  viegli izdosies visu paveikt! Labs laiks, lai veiktu kādas pārmaiņas savā dzīvē – nevajag neko grandiozu, bet nevajag arī sēdēt rokas klēpī salikušam.

#JAUNAVA Arī tev šodien jaunu iespēju laiks – visums parādīs alternatīvus ceļus tavu sapņu sasniegšanai! Var sākt atmaksāties pēdējās nedēļās ieguldītais darbs. Mēness ietekmē sapratīsi savas iepriekšējās kļūdas -laiks noslēgt pagātnes durvis!

#SVARI Ja pēdējā laikā tev kaut kas traucēja un ierobežoja, tad no šīs nedēļas viss paliks labāk(vismaz kādu laiku)! Ieklausies sirdsbalsī, ceļš skaidrosies, sapratīsi, kādā virzienā tev jādodas, lai varētu atjaunot harmoniju privātajā dzīvē.

#SKORPIONS Šodien, sākoties jaunajai nedēļai var uznākt vēlme pārskatīt savas “robežas” un apņemšanās! Tā teikt pašdisciplīnai – lai atgādinātu sev, kurp vēlies doties, pietam jāsāk arī ierobežot to, ko ļauj citiem darīt ar sevi!

#STRĒLNIEKS Šajā nedēļā tevī var mosties tavs dullais gariņš- gribēsi darīt trakas lietas, baudīt sauli, un pie vienas vietas pienākumus, šodien tā var, tomēr nav ieteicams, ka atmet ar roku pamata pienākumiem – tev tomēr ir atbildība!

#MEŽĀZIS Zvaigznes saka, ka tu lēnām uzkāpsi uz veiksmes ceļa, tas nozīmē, ka ir īstais mirklis, lai sāktu realizēt savus sapņus un vēlmes! Laimīgais tu! Jābūt uzmanīgam ar emocijām – nevajag veikt pārsteidzīgus lēmumus!

#ŪDENSVĪRS Tas, ka tu vēl nejūti pārmaiņas, nenozīmē, ka tās nenotiek! Šodien viss notiks – lēnām, un tev nemanot (aiz tā visas stāv visums)! Vari sagaidīt arī pozitīvas pārmaiņas citās dzīves jomās – cilvēki būs pretimnākošāki!

#ZIVIS Iepriekšējā nedēļā ieguldītais darbs sāks atmaksāties –redzēsi savus darba augļus! Ko sēsi to pļausi tā teikt, tāpēc ceru, ka tev būs bagātīga raža-šodien būs tikai sākums! Lai saglabātu spēcīgas attiecības – nedrīkst aizmirst par komunikāciju!

Leave a Comment