9 produkti, kas padarīs vēderu slaidāku; īpaši #5

young-slim-and-hiding-high-cholesterol

#1 Pupas

Pupas un zirņi satur olbaltumvielas, neļauj aiziet muskuļu masai kopā ar taukiem diētas laikā. Pākšaugi ir sātīgi, un palīdz remdēt izsalkumu. Mēģiniet pievienot pupiņas savā ēdienkartē,  cik bieži vien ir iespējams.

 

#2 Ne pārāk treknas šķirnes sieri

Tāpat kā citām zemu tauku piena produktiem siers palīdz sadedzināt taukus vēdera.

 

#3 Graudaugi

Ja tie nav bijuši pakļauti termiskai apstrādei, un nav pievienots cukurs, tie palīdzēs regulēt glikozes līmeni asinīs un holesterīna līmeni, kā arī  palīdzēs atbrīvoties no liekajām kalorijām.

Lasi arī: Nevarēju notievēt, līdz nepamēģināju četru dienu ķirbju diētu!

#4 Olīveļļa

Pazemina holesterīna līmeni un paātrina tauku sadedzināšanu, turklāt remdēs izsalkumu. Olīveļļā ir daudz nepiesātinātu taukskābju.  Lietojiet vienu ēdamkaroti augstākā labuma olīveļļas tukšā dūšā katru dienu.

 

#5 Spināti un brokoļi

Šie pārtikas produkti bagāti ar C vitamīnu, kas paātrina vielmaiņu un palīdz ātri atbrīvoties no taukiem  vidukļa rajonā.

 

#6 Rudzu maize

Maize no rudziem palīdz sagremot pārtiku un novērš jaunas aptaukošanās iespējas uz  vēdera un augšstilbiem.

 

#7 Mandeles

Satur daudz veselīgu tauku, kas ir labi baro un samazina apetīti. Pietiek ar 15 – 20 nesālītiem mandeļu  riekstiem dienā.

 

#8 Vistu olas

Palīdz dedzināt taukus un veido muskuļu masu. No rīta brokastīs labi ir apēst divas vārītas olas.

 

#9 Avenes

Šīs ogas atbrīvo  šūnas no taukiem, pateicoties to augstajam C vitamīna saturam un citiem vitamīniem. Piemērots ēšanai gan svaigā un gan saldētā veidā.

 

Leave a Comment