Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Sākas jauna nedēļa. Laiks no numeroloģijas jomas speciālistiem uzzināt, kāds skaitlis šoreiz valdīs pār pasauli un vadīs enerģijas plūsmas, kā tas ietekmēs mūsu likteni, veiksmi un noskaņojumu.

Pēc ekspertu domām, šī nedēļa būs ideāla, lai mēģinātu atjaunot savu ķermeni. Tas ir svarīgs laiks mums visiem. Daudziem cilvēkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne. Numerologi iesaka neapiet priekšnojautas. Uzticieties savai intuīcijai, lai neiekļūtu bardakā vai ātrāk izkļūtu no sarežģītas situācijas.

Numeroloģiskais aprēķins nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam

Lai uzzinātu patrona numuru, jums jāveic vienkārši aprēķini. Jums jāpievieno visi skaitļi no 17 līdz 23 un pēc tam jāpievieno tiem mēneša sērijas numurs – tas ir, 7. Mēs iegūstam sekojošo:

(17+18+19+20+21+22+23)+7=147. 1+4+7=12. 1+2=3.

Izrādās, ka šoreiz pie stūres būs 3. numurs . Tas ir garīgs skaitlis, kas cilvēkā veido vēlmi meklēt patiesību. Šis ir lielisks laiks garīgām praksēm, dzīves jēgas meklējumiem, pašsajūtām. Spēku gūst tas, kurš cenšas sevi padarīt labāku ne tikai garīgi, bet arī fiziski. Nav brīnums, ka viņi saka, ka veselā ķermenī vesels prāts. Patiesībā tas darbojas abos virzienos, tāpēc, ja jums ir fiziskas kaites, strādājiet pie garīgās attīstības. Ja jūs nezināt, kāpēc jūs dzīvojat, nomieriniet savu ķermeni.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Lasi arī: Jūs dalīsiet tomātus saviem kaimiņiem, ja jūlijā pabarosiet tos ar šo brīnumaino maisījumu

Mēģiniet atrasties cilvēku tuvumā, ja vēlaties, bet nemēģiniet būt uzmanības centrā. Numerologi iesaka būt klusākam par ūdeni un nevienam neizdot savas emocijas. Pārmērīga vēlme būt visu priekšā var radīt lielas problēmas. Mierīgums ir veiksmes avots laika posmā no 17.-23.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam

Esiet pašpietiekams it visā, bet vienkārši neesiet spītīgs . Pašpārliecinātībai un savtīgumam nav jāiet roku rokā. Esi neatkarīgs un autoritārs, bet nelielies ar to un nebļauj uz katra stūra par saviem sasniegumiem. Nebaidieties izskatīties smieklīgi vai smieklīgi . Normāli cilvēki joprojām saskatīs tevī kaut ko labu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment