Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Šonedēļ īpaši aktuāla būs darba un finanšu joma. Labvēlīgs laiks turpinās, tāpēc daudzu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem būs iespēja atrast jaunus ienākumu avotus un nostiprināt savas pozīcijas biznesā un darbā.

Merkurs, kas pagājušajā nedēļā pārcēlās uz Lauvu, izvirza mums jaunus mērķus un izaicinājumus. Lai sasniegtu labklājību un labklājību šajā laikā, būs iespējams tikai ar mūsu pašu spēkiem. Centieties negaidīt brīnumu – pat varas dienās 20. un 22. datumā. Zvaigznes un planētas necietīs mūsu negodīgu rīcību un slinkumu, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka godīgi strādāt, palīdzot citiem un pašiem neatteikt pašaizliedzīgu palīdzību. Mēģiniet arī attīstīt sevī jaunus talantus. Zvaigznes palīdzēs mums paātrināt šo procesu.

Auns

Aunam ir jāizmanto visi pieejamie līdzekļi, lai palielinātu ienākumus un piesaistītu vairāk naudas veiksmei savā dzīvē. Ir svarīgi strādāt vairāk, būt mazāk slinkam, kā arī biežāk izmantot vienkāršus naudas rituālus. Jebkuras metodes būs noderīgas, tāpēc jums ir jārīkojas. Varat arī droši plānot biznesa tikšanās. Auns var zaudēt savus ietaupījumus pieredzes trūkuma vai ļaušanās apšaubāmai pierunāšanai ieguldīt avantūristiskā biznesā. Tuvāk nedēļas nogalei Auns var droši tērēt daļu naudas sev: iegādāties jaunas drēbes, mainīt tēlu.

Vērsis

Ja Vērsis vēlas atrast jaunu darbu, ir pienācis laiks izrādīt pastiprinātu aktivitāti. Visiem, kas tagad ir enerģijas un vēlmes strādāt pilni, ir svarīgi atcerēties  “naudīgākās” krāsas no fen šui viedokļa. Šādu toņu drēbēs ir jāģērbjas pēc iespējas biežāk – un ne tikai tagad, bet arī jebkurā citā laikā. Iespējams, Vērsim būs nepieciešams mīļoto atbalsts. Merkūra aktivitāte palīdzēs plāna īstenošanā. Tagad galvenais ir nedusmoties, jo nespēj ātri izpildīt ieplānotos uzdevumus. Steiga novedīs pie kļūdām, līdzekļu zaudēšanas.

Lasi arī: Ja jūs satiekat šādu cilvēku, bēdziet neatskatoties

Lasi arī: Šie zvaigžņu zīmju pārstāvji lasa cilvēkus kā atvērtu grāmatu: esiet uzmanīgi viņu klātbūtnē!

Dvīņi

Svarīgs faktors aktīvam darbam un labiem rezultātiem Dvīņiem būs motivācija. Laika posmā no 17. līdz 23. datumam lietderīgi sev izvirzīt skaidrus un sasniedzamus uzdevumus, sastādīt rīcības plānu, lai neko nepazaudētu no redzesloka. Disciplīna būs pirmais solis finansiālās neatkarības iegūšanai. Turklāt jūs varat izmantot mudras, lai piesaistītu pārpilnību un bagātību. Visticamāk, ka Dvīņi šīs nedēļas sākumā izjutīs spēcīgu spēku uzplūdu un vēlmi aktīvi sākt pildīt savus profesionālos pienākumus, meklējot jaunu darbu.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem vairāk laika pavadīt ārā un ievērot ikdienas rutīnu. Tātad Vēži varēs ātri atgūties, ja iepriekš bija kādas problēmas. Riski tagad ir bezjēdzīgi: jums nevajadzētu ieguldīt apšaubāmos projektos un nodot tos ar trešo personu starpniecību. Rūpīga attieksme pret finansēm tuvākajā nākotnē ļaus tās ieguldīt ienesīgā biznesā. Varbūt jums ir nepieciešams nedaudz samazināt savus izdevumus. Ikvienam, kurš vēlas augt karjeras ziņā, jāizmanto atbilstošas afirmācijas. Ticība sev ir ārkārtīgi svarīga.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment