Zvaigžņu zīmju pārstāvju maģiskie talanti: slēptais talants, kas var tev palīdzet pakāpties dzīvē uz augšu

Katram cilvēkam piemīt maģiskas spējas. Vieni atlaiž dāvanu, neticot okultajām zinātnēm, citi, gluži pretēji, cenšas attīstīt piedzimstot dotās spējas. Talantu prognozē katrs uzzina par to, ko Visums viņam ir piešķīris atbilstoši Zvaigžņu zīmei.

Katram zvaigznāju pārstāvim ir gan stiprās, gan vājās puses, taču šajā prognozē galvenā uzmanība tiks pievērsta maģiskajām spējām. Eksperti piedāvā noskaidrot, kādi maģiski talanti piemīt katrai no Zvaigžņu zīmēm, kā tos izmantot un ko tās var dot pārticīgai dzīvei.

Auns

Aunam ir augsti attīstīta intuīcija, kas ne reizi vien izglāba šīs Zīmes pārstāvjus sarežģītās situācijās. Auns spēj piepildīt jebkuru vēlmi , ja uzticas savam iekšējam instinktam: tas neļaus kļūdīties ne ar ceļa izvēli, ne ar plāniem, kas ātrāk piepildīsies, ja uzticēsities sev. Tāpat Aunam ir svarīgi vairāk klusēt, lai vēlmes enerģija nenonāktu nepareizajās rokās.

Vērsis

Vērsim ir iedzimta dāvana, kas palīdz viņiem sapņos saskatīt atbildes uz jautājumiem. Attīstot šo maģisko talantu, Vērsis spēs paredzēt un izvairīties no bīstamām situācijām, būt īstajā vietā īstajā laikā. Vērsim arī jāseko vārdiem. Sliktas vēlmes, kas izteiktas emociju dēļ, var radīt būtisku kaitējumu citiem.

Lasi arī: Ja jūs satiekat šādu cilvēku, bēdziet neatskatoties

Lasi arī: Šie zvaigžņu zīmju pārstāvji lasa cilvēkus kā atvērtu grāmatu: esiet uzmanīgi viņu klātbūtnē!

Dvīņi

Visums atalgoja dvīņus ar vārda maģiju. Pateicoties šai iedzimtajai dāvanai, Dvīņi var viegli iekarot cilvēkus un pat ar tiem manipulēt. Spēja apgūt runu ļauj Dvīņiem ātri kāpt pa karjeras kāpnēm, vienlaikus atvieglojot viņu darbu, deleģējot pilnvaras, un viņiem ir gandrīz neiespējami atteikt. Dvīņiem, tāpat kā Vērsim, ir svarīgi pārdomāt vārdus, lai netīšām nenodarītu ļaunumu.

Vēzis

Vēžiem ir svarīgi attīstīt savu maģisko talantu, kas atklājas priekšnojautas. Uzmanība iekšējai balsij kritiskās situācijās noderēs, lai laikus izietu no ļaunajiem cilvēkiem, atteiktos no piedzīvojumiem un riskiem. Vēži ir dabiski empāti, viņi spēj lasīt cilvēkus kā atvērtas grāmatas, un svarīgi ir arī šo dāvanu attīstīt, laicīgi nogriežot citu cilvēku emocijas un jūtas, lai nekļūtu par depresijas ķīlniekiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment