4 svarīgākie noteikumi vēlmju vizualizēšanai

Daudzi cilvēki zina, ka, lai kaut ko no dzīves iegūtu, var ķerties pie vizualizācijas. Eksperti runāja par galvenajiem noteikumiem, bez kuriem vizualizācija nedarbosies.

Vizualizāciju sauc arī par  pievilkšanās likumu . Kad mēs par kaut ko domājam, tas patiesībā notiek. Bet, protams, šis likums nedarbojas tik lineāri un primitīvi. Eksperti iesaka ievērot četrus vienkāršus noteikumus, kas aprakstīti tālāk, lai viss iecerētais tiktu iemiesots.

Izvirziet skaidrus mērķus

Uzrakstiet vēlēšanos uz papīra vai uzzīmējiet to, ko vēlaties. Skaidri definējiet savus mērķus. Piemēram, ja vēlaties atrast jaunu darbu, jums ir precīzi jāsaprot, kā vēlaties strādāt – kurā uzņēmumā, kādā amatā, kādiem jābūt jūsu pienākumiem utt.

Visumam ir nepieciešams skaidrs mērķis, lai palīdzētu jums to sasniegt. Ja vēlme ir neskaidra, varbūtība saņemt palīdzību no Visuma būs minimāla. Sniedziet Visumam vairāk informācijas par to, ko vēlaties.

Tēlot

Daudzi cilvēki kļūdaini uzskata, ka vizualizācija darbojas šādi: mēs iedomājamies, ko vēlamies, un tad tas parādās. Pastāv liela plaisa starp “gribu” un “dabūt”. Tilts pār šo bezdibeni ir jūsu rīcība.

Jūs nevarat kaut ko vēlēties, bet nedariet neko, lai jūsu sapnis kļūtu par realitāti. Ja vēlaties iegādāties jaunu automašīnu, jums ir jāstrādā un jātaupa nauda. Ja vēlaties atrast dvēseles palīgu, jums ir jāiepazīst cilvēki. Ja meklē citu darbu, tad tiešām jāskatās, nevis jāgaida laikapstākļi pie jūras.

Lasi arī:  33 nelaimes: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Esiet konsekventi

Pastāvīgi domājiet par savu sapni un pastāvīgi rīkojieties. Nav iespējams iegūt to, ko mēs vēlamies, atceroties to tikai reizi mēnesī. Tas norāda uz to. šī vēlme nav pietiekami spēcīga.

Ir ļoti svarīgi katru dienu pirms gulētiešanas atgādināt sev par savu mērķi. Tā ir būtiska pareizas vizualizācijas sastāvdaļa. Varat ķerties pie  meditācijas, mantrām vai citām praksēm.

Paturi ticību

Ticības nelokāmība vēlmju vizualizācijas gadījumā ir ļoti svarīga. Ikvienam, kurš vēlas īstenot savu vēlmi, ir jātic, ka tas ir iespējams. Par to nevajadzētu būt šaubām.

Ja cilvēks šaubās, tas negatīvi ietekmē rezultātu. Dažkārt pietiek pat ar šaubām, lai sapnis piepildītos. Visbiežāk sastopamā problēma šajā gadījumā ir citu cilvēku padomi un viņu domas. Nevienam nestāstiet par savu sapni, jo par to var uzzināt jūsu ienaidnieki un ļaundari. Pat tuvākie cilvēki var atņemt jums ticību sev, vienkārši paužot šaubas.

Svarīgi nosacījumi pareizai vizualizācijai ir labs garastāvoklis un pašapziņa. Trīs ikdienas vingrinājumi palīdzēs jums paaugstināt pašcieņu un padarīt dzīvi daudz labāku.

Leave a Comment