33 nelaimes: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē!

Ļoti bieži mūsu ceļā ir dažādas problēmas un šķēršļi. Dažreiz tie iet nebeidzamā straumē, pārvēršoties melnā svītrā. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīs, kā atbrīvoties no melnās joslas un novērst tās atkārtotu parādīšanos.

Lai saprastu, kā novērst neveiksmes svītras parādīšanos un kā no tās atbrīvoties, ja tā tomēr atnāk, ir jāzina, kas pie tās visbiežāk noved. Iemesli visbiežāk ir šādi:  negatīvas vīrusu programmas, kas bloķē panākumus, nepareizs dzīvesveids un nepareiza vide. Ja vienlaicīgi uzsākat izmaiņas šajās trīs jomās, tad pat īsā laikā varat būtiski uzlabot savu stāvokli un garastāvokli.

Savu domu sakārtošana

Bieži vien melno svītru un neveiksmju avots mūsu dzīvē esam mēs paši. Viss, kas notiek mūsu galvā, agri vai vēlu iegūst spēku. Piemēram, daudzi ievēro, ka, ja mājās rodas dažādas nepatikšanas vai strīdi, tas neizbēgami ietekmē produktivitāti darbā vai skolā. Šī globālā melnā svītra rodas tāpēc, ka cilvēka prāts koncentrējas uz kaut ko sliktu un vairs nespēj aizturēt negatīvisma plūsmu.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Lasi arī: Numeroloģija jūsu attiecībām: mīlestības potenciāla analīze pēc vārda un dzimšanas datuma

Šādās situācijās var parādīties negatīvas vīrusu programmas. Viena no izplatītākajām programmām patiesībā ir uzskats, ka visu nosaka melnbaltās svītras. Neesiet atkarīgs no šīm domām, jo ​​jebkuras, pat visnepatīkamākās problēmas, ir vieglāk piedzīvot ar optimismu un pašapziņu.

Lai noskaņotos uz pozitīvu vilni, varat izmantot veiksmes un labklājības afirmācijas. Ir milzīgs skaits gatavu apstiprinājumu jebkurai dzīves jomai, no mīlestības līdz darbam. Tās ir vienkāršas pozitīvas frāzes, kuras jums jāatkārto sev pēc iespējas biežāk. Varat arī pats izdomāt piemērotas afirmācijas situācijas. Šim nolūkam ir nepieciešams, lai frāze būtu apstiprinoša un nesaturētu negatīvos vārdus “nē” un “nē”. Tam arī jābūt vienkāršam un īsam. Piemēram:

  • Es esmu laimīgs cilvēks;
  • Man vienmēr izdodas;
  • Veiksme man vienmēr seko;
  • Visi mani mīl;
  • Es visiem patīku.

Izvēlieties vai izveidojiet savus apgalvojumus un atkārtojiet tos pastāvīgi. Tātad negatīvās domas pamazām izzudīs otrajā plānā un pēc tam pazudīs pavisam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment