Horoskops 2023. gada 20. jūlijam: laiks risināt atliktās lietas!

Auns

Lielisks laiks, lai ieviestu ko jaunu savā dzīvē. Pierakstieties kursiem, sāciet remontu, atjaunojiet savu garderobi, mainiet matus, pārkārtojiet māju… Vārdu sakot, dariet to, ko sen esat vēlējušies, zvaigznes apstiprinās jebkuru atjauninājumu.

Vērsis

Šodien var pasludināt problēmas, kuras jūs jau sen esat nometušas malā un pastāvīgi atlikušas to risināšanu. Taču šajā dienā “slēpt galvu smiltīs” neizdosies, un lielāko dienas daļu būs jāvelta uzkrātajiem jautājumiem. Un, ja jūs nolemjat no tiem izvairīties pat tagad, viņi noteikti “panāks” vēlāk un, visticamāk, visnepiemērotākajā brīdī.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju maģiskie talanti: slēptais talants, kas var tev palīdzet pakāpties dzīvē uz augšu

Lasi arī: Vēdiskā zvaigžņu prognoze: 5 laimīgākās un veiksmīgākās zvaigžņu zīmes

Dvīņi

Visu, kas šodien paredzēts, varēsi izpildīt tikai ar nosacījumu, ka paļausies tikai uz saviem spēkiem. Cilvēki, kuri kaut kādu iemeslu dēļ solīja jums palīdzēt vai uzņemties dažus pienākumus, to nevarēs izdarīt. Tāpēc ķeries pie lietas no rīta, nav laika “šūpoties”!

Vēzis

Šodien vajadzētu uzmanīties no skaudīgiem cilvēkiem profesionālajā jomā. Nerunājiet par saviem panākumiem, nedalieties plānos, neviciniet savu priekšnieku atrašanās vietu. Ja esat pārāk atklāts, jūs riskējat kļūt par netīras intrigas upuri, kā rezultātā jūsu reputācija tiks pamatīgi aptraipīta.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment