Karmiskie scenāriji: kas tie ir un vai tos var mainīt

Karma ir likums, kuru nevar apiet. Tas slēpjas faktā, ka visas mūsu darbības šajā un iepriekšējās dzīvēs vienmēr ietekmē mūsu nākotni. Cilvēka darbības veido viņa karmisko skriptu.

Ikviens var mainīt savu dzīvi, ja ir iestrēdzis strupceļā un nezina, ko darīt tālāk. Daudz grūtāk ir mainīt dzīvi, ja cilvēku ir sažņaudzis karmisks scenārijs. Šajā gadījumā ir svarīgi zināt notiekošā patiesos garīgos iemeslus.

Kas ir karmiskais scenārijs

Karmiskais scenārijs ir situācija, kad cilvēka nākotne veidojas atkarībā no viņa darbībām un darbībām pagātnē. Tajā pašā laikā ir jāatceras, ka neatkarīgi no tā, cik slikta bija pagātne, tagadne var mainīt visu.

Piemēram, kāds, kurš slikti izturas pret radiniekiem, dod solījumus, bet tos nepilda vai vienkārši neglīti izturas pret citiem, provocē melnas svītras parādīšanos savā dzīvē. Būtībā karmiskais scenārijs ir atspoguļots. Piemēram, ja cilvēks aizvainoja mīļoto un nenožēloja grēkus, tad kāds cits to izdarīs ar viņu, pat ja ne tagad.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju maģiskie talanti: slēptais talants, kas var tev palīdzet pakāpties dzīvē uz augšu

Lasi arī: Vēdiskā zvaigžņu prognoze: 5 laimīgākās un veiksmīgākās zvaigžņu zīmes

Karmisko scenāriju galvenās briesmas ir tādas, ka tos var rakstīt Visums daudzus desmitus un simtus uz priekšu. Tas nozīmē, ka šajā dzīvē jūs varat maksāt par kaut ko, kas izdarīts pirms daudzām dzīvēm.

Vai ir iespējams mainīt karmisko skriptu

Lielākoties karmas radītās problēmas dzīvē atkārtojas un ļoti dīvainas. Dīvainība bieži izpaužas neparastos apstākļos. Tā var būt pēkšņa maka pazaudēšana visnepiemērotākajā brīdī, negaidīta tikšanās ar ļoti nepatīkamu cilvēku utt.

Ja kaut kas notiek neizskaidrojamu iemeslu dēļ, kas robežojas ar mistiku, tas ir karmisks scenārijs. Jūs to nevarat mainīt, jo tas jau ir noticis. No otras puses, pat šādā situācijā var iztikt. Ir nepieciešams attīstīt intuīciju un trešo aci. Tam palīdzēs īpaši vingrinājumi un  talismani.

Kas attiecas uz atkārtotiem nepatīkamiem notikumiem, ar tiem ir vieglāk strādāt. Ja cilvēks savā dzīvē pastāvīgi kāpj uz viena grābekļa, tad problēma, kas atkārtojas, ir karmisks scenārijs. Jūs varat to mainīt, attīrot karmu. To var izdarīt pats, izmantojot  trīs vienkāršus veidus.

Līdzīga problēma norāda uz cilvēka kļūdām pagātnē. Tāpēc “sodu” ir iespējams pieņemt, atkal un atkal cenšoties atrisināt nepatīkamu situāciju, kas atkārtojas, līdz to var izdarīt normāli. Negatīvs karmiskais scenārijs var nozīmēt, ka cilvēks daudzus gadus nedzīvo saskaņā ar labestības likumiem vai dara kaut ko nepareizi. Bieži vien ir gadījumi, kad kādam nav paveicies mīlestībā, jo viņš slikti uzvedas ar vecākiem. Problēmas ar darbu var būt savtīgu noskaņojumu un domu rezultāts.

Dariet vairāk labu darbu, lai saglabātu labā un ļaunā līdzsvaru savā dzīvē. Eksperti atgādina: mums visiem ir karmiski parādi, taču bieži tos neitralizē labie darbi.

Leave a Comment