Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: dīkdieņi zaudēs, bet atbildīgie cilvēki saņems veiksmi!

Finanšu zvaigžņu prognozē ietvertie zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs Zvaigžņu zīmēm izvēlēties pareizo virzienu, lai ātri gūtu panākumus. Laika posmā no 21. līdz 27. augustam paveiksies ikvienam, ja viņš neignorēs apkārt notiekošo un pārstās vilcināties.

Liela problēma finanšu sektoram būs Merkura retrograds, sākot ar 23. datumu. Atbalsta gandrīz nebūs, bet tas nenozīmē, ka planēta, gluži pretēji, traucēs mums. Drīzāk tās mērķis būs paaugstināt likmes. Dīkdieņi zaudēs savu naudu, un atbildīgi cilvēki uzzinās, kas ir veiksme. Tagad galvenais ir atcerēties, kā atjaunot spēkus.

Auns

Aunam šonedēļ vajadzētu ieklausīties sevī un neignorēt radušās idejas. Zvaigžņu un planētu ietekmi var izmantot savā labā, paplašinot redzesloku un uzticoties savam iekšējam instinktam. Finansiālās situācijas uzlabošana palīdzēs izmantot viņu iedzimtos talantus. Diez vai tas būs viegli, jo Merkurs šonedēļ vājināsies. Var gadīties situācijas, kad jāizvēlas, kurā virzienā virzīties tālāk.

Vērsis

Iespējams, ka būs iespēja gūt papildu ienākumus, taču šim nolūkam būs jāziedo atpūta un personīgie plāni. Planētas palīdzēs Vērsim atrast veidu, kā palielināt ienākumus, taču, lai to panāktu, jums būs smagi jāstrādā un neatlikt svarīgu jautājumu risināšanu tālā kastē. Diez vai laikā no 21. līdz 27. augustam varēsi kārtīgi atpūsties, taču nevajag no tā taisīt traģēdiju. Aktivitāte biznesa sfērā ļaus rudens periodā iesoļot bez parādiem.

Lasi arī: Praktiskā numeroloģija: kādu dāvanu saņēmi dzimšanas dienā

Lasi arī: Kāds maģiskais amulets tev piestāvēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Dvīņiem zvaigžņu eksperti iesaka cīnīties ar slinkumu, kas draud rasties Veneras un Merkura vājuma radītā spēka trūkuma dēļ no 23. datuma. Vasaras beigās vājums jūtams īpaši asi, taču, lai izslēgtu finanšu aizplūšanu, nāksies izturēt. Ir vērts veltīt vairāk laika atpūtai. Uzvaras griba un cīņa ar vēlmi tērēt naudu nevajadzīgām lietām palīdzēs Dvīņiem ietaupīt un palielināt savus uzkrājumus.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vēžiem izvairīties no interneta vietnēm, kur ir tik grūti pretoties kādas citas nevajadzīgas lietas iegādei. Nedēļa no 21. līdz 27. datumam diez vai šķitīs viegla, un pie tā būs vainojama Merkura un Veneras negatīvā ietekme. Jau no pirmdienas jāturas pie plāna un jāatsakās no impulsīvām darbībām. Tas ne tikai ietaupīs uzkrājumus, bet arī palielinās jūsu kapitālu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment