Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: dīkdieņi zaudēs, bet atbildīgie cilvēki saņems veiksmi!

Lauva

Šonedēļ zvaigžņu eksperti iesaka Lauvai nenogriezt plecu, atsakoties no domas par atteikšanos no visa un kārtīgi atpūsties. Pacietība un smags darbs palīdzēs pārvarēt īslaicīgas ķibeles un finansiālas problēmas, kā arī atrast veidu, kā gūt ne tikai peļņu, bet arī prieku no darba. Daudzas Lauvas gaida pārmaiņas, un, lai tās būtu patīkamas, nevajadzētu atteikties no papildu slodzes.

Jaunava

Aktīvs darbs biznesa vidē nesīs augļus nedēļas beigās. Zvaigžņu eksperti iesaka attīstīt talantus, veidot jaunas noderīgas paziņas. Treniņi uz laiku jāatliek retro Mercury dēļ. Labvēlība un pozitīva attieksme palīdzēs Jaunavām tikt galā ar grūtībām. Materiālā bagātība būs tieši atkarīga no izvēlētās stratēģijas, kas nozīmē, ka nav ieteicams steigties.

Svari

Svaru zvaigžņu eksperti iesaka sagatavoties paaugstinātai slodzei no pirmdienas līdz trešdienai. Šajā periodā darbība sasniegs vēlamos un ātrus rezultātus. Atbildība palīdzēs tikt galā ar pienākumiem. Nedēļas otro pusi Svariem vajadzētu veltīt progresīvajiem treniņiem. Veiksme būs Svaru pusē, taču viņiem būs nepieciešams ne tikai kaprīzas laimes atbalsts. Ir svarīgi būt aktīvam.

Skorpions

Galvenais Skorpionu ienaidnieks no 21. līdz 27. augustam finanšu sektorā ir nenoteiktība. Saziņa ar īstajiem cilvēkiem un atteikšanās ļauties vājībām palīdzēs viņiem tikt galā ar to. Par vislabvēlīgāko laiku finansiālās situācijas uzlabošanai zvaigžņu eksperti sauc pirmās divas nedēļas dienas, kad Merkura enerģijai vēl nav bijis laika pasliktināties ar retrogrādo kustību. Šis būs veiksmīgu darījumu, pirkumu laiks.

Strēlnieks

Šonedēļ planētu enerģija var likt Strēlniekiem noiet nepareizo ceļu, tāpēc pagaidām labāk neklausīties intuīcijā. Ieteicams paļauties uz personīgo pieredzi. Šāda taktika palīdzēs nekļūdīties un nepaklupt, risinot svarīgus finanšu jautājumus. Jebkurai darbībai jābūt līdzsvarotai, un tad nedēļu varēs pavadīt bez riskiem un problēmām.

Lasi arī: Praktiskā numeroloģija: kādu dāvanu saņēmi dzimšanas dienā

Lasi arī: Kāds maģiskais amulets tev piestāvēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Mežāzis

Planētu enerģija palīdzēs Mežāžiem atsākt iepriekš pamestas lietas un gūt panākumus biznesa vidē, īpaši viņi nesteigsies ar secinājumiem un netiks vadīti pēc kāda cita viedokļa. Šajā gadījumā finansiālie panākumi neliks jums gaidīt. Vēlams ievērot plānoto plānu un nenogriezties no izvēlētā ceļa. Šāds lēmums labvēlīgi atšķirs šīs zīmes pārstāvjus, kas labvēlīgi ietekmēs karjeras izaugsmi.

Ūdensvīrs

Tie Ūdensvīri, kuri ir uzticīgi savam vārdam un bez iemesla nestrīdas ar klientiem un kolēģiem, varēs tikt pie algas. Šīs Zīmes pārstāvji var viegli atrast papildu ienākumu avotu. Šajā sakarā svarīgi attīstīt talantus un neatteikt vilinošus piedāvājumus. Aktīvs darbs prasīs daudz laika un pūļu, taču pūles atmaksāsies.

Zivis

Finansiālā veiksme uzsmaidīs Zivīm, ja tās atteiksies no riskantām darbībām. Planētu postošā enerģija var veicināt spontānas darbības, kas ir pilns ar naudas zaudēšanu. Nedēļā no 21. līdz 27. augustam ir vērts mēģināt atrast robus budžetā, kā arī veidus, kā tos novērst. Ir vērts būt uzmanīgam pret vidi. Kolēģi var būt manipulatīvi. Ir svarīgi būt uzmanīgiem, daloties ar saviem plāniem, kā arī iemācoties pateikt nē.

Zvaigžņu eksperti iesaka mums visiem sakopot spēkus un cītīgi strādāt, lai ne tikai uzlabotu savu finansiālo stāvokli, bet arī lai būtu laiks pielikt punktu mūsu šīs vasaras darīšanās. Labāk ir doties uz rudens periodu bez parādiem un galvassāpēm, kā arī pieņemt sešus bagātības noslēpumus.

Leave a Comment