Kādam jābūt makam, lai nauda tajā plūstu

No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka maka funkcija ir tikai transportēšana, taču tas tā nebūt nav. Maks ir naudas mājvieta, to uzticīgais glabātājs, tāpēc šis priekšmets jāuzlādē tikai ar pozitīvu enerģiju.

Iepriekš mēs rakstījām par trīs populārākajām maku sazvērestībām. Viņi palīdzēs jums uzlādēt šo priekšmetu ar pareizo enerģiju, lai to ieprogrammētu, lai piesaistītu veiksmi. Turklāt maka veids un pats materiāls var radīt milzīgas atšķirības.

Fen šui maks

Populārākais veids, kā likt maciņam nest veiksmi un veiksmi,  ir vērsties pēc palīdzības pie austrumu filozofijas. Fen Šui ir skaidri noteikumi un vispāratzīti piemēri ideālam makam jebkurai personai.Mūsu padomi palīdzēs jums izvēlēties visveiksmīgāko aksesuāru.

  • Krāsa. Daudzi cilvēki zina, ka sarkans maks piesaista naudu. Fen Šui filozofija šo faktu skaidro ar to, ka sarkanais ir labākais pozitīvās Cji enerģijas magnēts, kas nosaka galveno veiksmi.
  • Materiāls. Austrumu gudrie saka, ka maciņam jābūt izgatavotam no dabīgiem materiāliem, piemēram, ādas vai auduma, jo sintētiskie materiāli ir “miruši” un neiedarbojas ar telpu.
  • Izmērs. Liels maks ir labs – tajā var ietilpt vairāk naudas. Lielais izmērs ir labs arī tāpēc, ka izmaiņas tiks glabātas atsevišķi no rēķiniem. Tā rezultātā enerģija nesajauksies. Tas ir ļoti svarīgs punkts, kuru nevajadzētu novērtēt par zemu. Banknotes nedrīkst būt saburzītas. Tie var izliekties, bet galvenais, lai tie nav saburzīti.

Maks tev vajadzētu patikt, tāpēc izvēlies to uzmanīgi un lēni. Jebkurus finanšu talismanus vislabāk glabāt makā. Tās var būt monētas, lentes vai dzīvnieku figūriņas. Saskaņā ar Fen Šui, visbiežāk tie ir naudas krupis, pūķis, zelta zivtiņa un bezdelīgas.

Maks zvaigžņu zinātnē

Katrai zīmei ir noteiktas rakstura iezīmes un enerģijas smalkumi, kas padara to unikālu. Tāpēc katra Zīme varēs atrast sev svarīgu padomu, kurš maciņš nesīs visvairāk veiksmes – varbūt tas būs apaļš vai melns, nevis sarkans, kā fen šui. Varbūt tā būs āda, nevis audums. Jebkurā gadījumā šī informācija papildinās Austrumu filozofiju un nepretosies tai.

Lasi arī: Kā palielināt enerģiju saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada septembri: nebaidieties būt veiksmīgi, drosmīgi un mērķtiecīgi

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka bieža maka maiņa ārkārtīgi negatīvi ietekmēs veiksmi. Ja maks ir novecojis, saplēsts, nolietots, tad jaunu vajadzētu iegādāties tikai pilnmēness laikā. Veco labāk neizmest, bet nolikt acīm neredzamā vietā, un pēc Pilnmēness atbrīvoties.

Kas attiecas uz talismaniem, tad arī nav nekādu pretrunu ar Fen Šui noteikumiem. Jebkurus priekšmetus, kas jums ir dārgi, var izmantot, lai nestu veiksmi.

Turklāt mēs iesakām iepazīties ar  Simoron rituālu sava maka uzlādēšanai. Esiet pilnībā aprīkoti, lai nepiesaistītu negatīvu enerģiju, kas atņem mums naudas veiksmi. Lai jūsu maciņš ir laimīgs talismans, kas nes laimi un naudu.

Leave a Comment