Simorona rituāls naudai: sava maka uzlādēšana, lai nauda plūstu straumēm

Simoron tehnika, tāpat kā nekas cits no burvju un ezotērikas pasaules, ir piemērots naudas peļņas palielināšanai. Ja vēlaties savā dzīvē piesaistīt naudu, tas iesaka izmantot pārbaudīto Simoron rituālu, kura būtība ir uzlādēt savu maku ar enerģiju .

Kā uzlādēt savu maku par bagātību

Pirmkārt, ielieciet visu naudu, kas jums ir pie rokas, savā makā. Pat sīkums nebūs lieks. Šo Simoron rituālu naudas piesaistīšanai vislabāk veikt algas dienā, kad maciņš ir pilns ar banknotēm.

Paņemiet līdzi maku ar naudu un mobilā tālruņa lādētāju. Pievienojiet to kontaktligzdai, pievelciet vadu pie maka un ievietojiet to dziļi makā. No pirmā acu uzmetiena rituāls var šķist absurds, taču tāda ir visu Simoron rituālu būtība. Jums nebūs šaubu, kad pēc tik pastāvīgiem maksājumiem jūsu makā iekritīs arvien vairāk naudas.

Lasi arī: Izvēlies savu maku atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei: lai nauda makā vienmēr būtu

Lasi arī: Kādam jābūt makam, lai nauda tajā plūstu

Lai šis Simoron rituāls par naudu būtu efektīvs, labāk ir ievērot dažus ieteikumus no cilvēkiem, kuri jau ir izmēģinājuši šo tehniku:

  • Vislabāk ir uzlādēt savu maku augošā mēness laikā. Mēness aug – tāpat arī jūsu ienākumi.
  • Jūs nevarat uzlādēt tukšu maku vai maku tikai ar sīknaudu. Jo vairāk tajā ir piezīmju, jo labāk.
  • Vislabāk ir uzlādēt maku pirms gulētiešanas un visu nakti. Līdz rītam viņš būs līdz malām piepildīts ar nepieciešamo enerģiju.
  • Ja šī Simoron tehnika ir sākusi strādāt pie jums, tad iegādājieties īpašu lādētāju savam maciņam, kuru izmantosit tikai šajā rituālā.

Atcerieties, ka jebkurš Simoron rituāls ir jāveic ar pozitīvām emocijām un labu garastāvokli. Tici vēlamā realizācijai, un tad nauda nāks pie tevis!

Leave a Comment