Dienas prognoze 2023. gada 30. decembrim: Auniem ieteicams mainīt imidžu, Jaunavām jāizvairās no ceļojumiem!

Auns

Šodien veiksme būs jūsu uzticīgais pavadonis. Galvenais ir saprast, ko īsti vēlies. Ideāla diena viesu uzņemšanai un atpūtai labā kompānijā. Eksperimenti ar tēlu būs veiksmīgi. Iepērkoties vari iegādāties lieliskas dāvanas saviem mīļajiem. Ar finansēm saistītie darījumi noritēs ar lielu blīkšķi.

Vērsis

Šodien tev vajadzētu atpūsties un lielāko daļu laika veltīt atpūtai. Pirms Jaungada brīvdienām vēlams uzkrāt spēkus. Vakarā esi gatavs radinieku ciemošanai. Saziņa ar mīļoto iedvesmos un paaugstinās pašcieņu. Pieņemiet kolēģu lēmumu par korporatīvo pasākumu, pat ja jums tas nepatīk.

Lasi arī: Mājas uzkopšanas un labiekārtošanas mēness kalendārs 2024.gada janvārim: dienas, kurās visvieglāk ienest labklājību savās mājās!

Lasi arī: Astro prognoze 2024. gada janvārim: bez piesardzības neiztikt, bet kopumā mēnesis būs veiksmīgs!

Dvīņi

Dienas pirmo pusi varat pavadīt atpūtušies. Uz vakaru parādīsies steidzamas lietas, var notikt tikšanās. Ja viņi uzaicina jūs uz romantisku randiņu, noteikti dodieties. Izvairieties no pārsteidzīgām darbībām. Zvaigznes sola negaidītu likteņa pavērsienu. Negaidiet pateicību pretī par palīdzību.

Vēzis

Jūsu maigais raksturs pēkšņi kļūs stiprāks. Jūs varat atvairīt ļaundarus un atklāt slepenus ienaidniekus. Rutīnas darbus labāk atlikt uz vēlāku laiku. Esiet drosmīgs un radošs. Pēcpusdienā varēsi pieveikt konkurentus. Dažos jautājumos nāksies piekāpties. Atturieties no nevajadzīgiem pirkumiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment