Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: daudziem būs iespēja tikt pie pārmaiņām uz labo pusi!

Finanšu zvaigžņu prognoze izgaismos planētu ietekmi uz tevi un mani un uz finanšu sfēru. Ar Zvaigžņu ekspertu ieteikumiem katra Zvaigžņu zīme var gūt panākumus pa īsāko ceļu.

2024. gada pirmais mēnesis ir spēcīgā Merkura ietekmē. Šonedēļ nekas nemainīsies – šis ir labs laiks darbam un iepirkšanās darbiem. Tā vai citādi, mums nav pamata bažām – planētu situācija kopumā ved uz materiāliem panākumiem, lai gan dažām Zīmēm tas neiztiks bez pārsteigumiem. Tomēr  tagad ir vairāk nekā iespējams atrast ceļu uz bagātību.

Auns

Nedēļa no 15. līdz 21. datumam Aunam paies uz veiksmes viļņa, bet nebeidzams gājiens var novest pie spēku zaudēšanas un neveiksmēm biznesā. Darbs var iztukšot visus spēkus, ņemot vērā, ka Venera joprojām atrodas sliktā stāvoklī. Labāk izvairīties no grūta darba. Tiesvedība un aizdevumi šobrīd nav īpaši labvēlīgi. Galvenais ir mēģināt pieņemt lēmumus pozitīva noskaņojuma iespaidā. Tas palīdzēs jums gūt panākumus naudas jomā.

Vērsis

Vēršus gaida periods, kad nāksies izdarīt biežas izvēles. Padomi un ieteikumi neko daudz nepalīdzēs – vislabāk uzticēties savai intuīcijai. Par laimi, ar Merkura pozitīvo ietekmi darbā, Vērsis var kļūt par naudas un veiksmes pievilcības centru. Jebkurš bizness, kurā vismaz kaut kas ir atkarīgs no šarma un spējas pārliecināt, ritēs kā pulkstenis. Dzīves finanšu sfērai jākļūst par prioritāti.

Dvīņi

Dvīņiem lietas var virzīties uz priekšu ātrāk nekā parasti, un jebkuras pūles var novest pie rezultātiem. Zvaigžņu eksperti joprojām iesaka taupīt spēkus. Dvīņi var izbaudīt pat vispazīstamākās un ierastākās aktivitātes. Tieši šiem sīkumiem būs liela nozīme viņu liktenī un materiālajos panākumos. Zvaigžņu eksperti iesaka nodoties vienmuļam darbam: kārtot rēķinus, sakārtot dokumentus, veikt nelielus svarīgus pirkumus.

Vēzis

Vēži spēs patstāvīgi pārvaldīt savu finansiālo likteni un iespējas, tāpēc nonāks ārkārtīgi izdevīgā situācijā. Naudas veiksme viņus var sagaidīt burtiski ik uz soļa. Darbā var būt prēmijas, vadības stimuli, paaugstinājumi. Janvāris daudz ko noliks savās vietās. Šonedēļ vari nomaksāt parādus, pildīt finansiālās saistības, ar naudu palīdzēt tuviniekiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment