Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: daudziem būs iespēja tikt pie pārmaiņām uz labo pusi!

Lauva

Lauvai priekšā produktīva nedēļa. Pēc zvaigžņu ekspertu domām, vislabāk to veltīt atveseļošanai, rutīnas darbiem un vides maiņai. Noderēs tēriņi priekam un izklaidei. Finanšu lietās, neskatoties uz labvēlīgajiem laikiem, nepieciešama skaidra plānošana. Visas tās Lauvas, kas pirms tam smagi strādāja. Viņi saņems uzmundrinājumu.

Jaunava

Jaunavām būs jāsakārto finanšu lietas: jāplāno izdevumi, jākrāj nākotnei, jāiegulda perspektīvos projektos un jāsagatavo finanšu prognozes vairākiem mēnešiem uz priekšu. Šie cilvēki varēs likt pamatus saviem turpmākajiem naudas panākumiem. Zvaigžņu eksperti iesaka turēties tālāk no savtīgiem un savtīgiem cilvēkiem – viņi var nodarīt kaitējumu pat bez jēgas.

Svari

Šī nedēļa Svariem naudas ziņā ir izcils periods. Šīs Zīmes pārstāvji varēs pelnīt naudu burtiski no zila gaisa. Tiesa, ar riskantiem lēmumiem, investīcijām un projektiem labāk pagaidām neiesaistīties – pastāv draudi ne tikai iegūt, bet arī zaudēt. Merkurs palīdzēs rast risinājumus nestandarta problēmām un palīdzēs atrast papildus ienākumu avotu.

Skorpions

Skorpioni piedzīvos planētu pozitīvo ietekmi, virzību karjerā, priekšlikumus par svarīgiem projektiem un nopelnu atzīšanu. Problēmas var rasties tiem, kuri ir atkarīgi no Skorpioniem – padotajiem, darbiniekiem, ģimenes locekļiem. Būs jāpalīdz šiem cilvēkiem pēc mūsu iespējām un spēka. Iepirkšanās un izklaidei var atvēlēt jebkuru dienu, izņemot 20. janvāri, jo šajā dienā gaidāms bīstams Saules un Plutona aspekts.

Strēlnieks

Nedēļa no 15. līdz 21. datumam ir labākais laiks plānošanai. Strēlniekam būs arī lieliska iztēle, kas noder radošo profesiju pārstāvjiem. Ir pienācis laiks jaunu mērķu dzimšanai un pirmajiem soļiem to īstenošanai. Zvaigžņu eksperti neiesaka pretoties impulsiem: šis periods ir piemērots, lai pabeigtu iesākto un uzsāktu ko jaunu. Var mēģināt atrast jaunu darbu, jaunu hobiju.

Mežāzis

Šī nedēļa Mežāžiem būs dīvainu sakritību piepildīts laiks. Par laimi, tie netraucēs darbam un prātīgam skatījumam uz lietām, bet, gluži pretēji, var paātrināt finansiālo progresu. Ir svarīgi atteikties no negatīvās domāšanas. Zvaigžņu eksperti iesaka būt skeptiskiem pret apkārtējo padomiem, kā arī saglabāt iekšējo viegluma stāvokli.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti aicina Ūdensvīru būt uzmanīgiem ar pirkumiem. Jā, jūs varat tērēt naudu tagad, bet Merkurs vēlas, lai lēmumi būtu pārdomāti. Īpaši svarīga būs finansiāla palīdzība tuviniekiem, dāvanu iegāde un mājas pārveide. Visvairāk darbā veiksies tiem Ūdensvīriem, kuri ir saistīti ar reklāmas, mārketinga un šovbiznesa jomu.

Zivis

Zivis gaida stabilitāte. Iespējams, ka 20. datumā būs zināmas grūtības. Zivīm, kurām ir daudz darāmā un raižu, nav jāuztraucas. No 15. līdz 21. janvārim pastāv liela varbūtība izkļūt uzvarošam no strīdiem un problēmām. Zvaigžņu eksperti iesaka sagatavoties dažādām situācijām un negadījumiem: gan labiem, gan ne tik labiem. Pārdomāti soļi un apzināta rīcība kļūs par veiksmes un naudas avotu.

Planētu ietekme un naudas enerģija ir neatņemamas lietas. Pozitīvas tendences un stabilitāte šonedēļ gūs virsroku pār problēmām. Tomēr zvaigžņu eksperti joprojām iesaka izvairīties no spontāniem lēmumiem, kas saistīti ar vēlmi kļūt bagātam par katru cenu. Tiekšanās pēc peļņas un vieglas naudas tagad ir neefektīva.

Leave a Comment