Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: ar vēlmi nepietiks, būs arī jāpieliek pūles!

Pāvels Globa un viņa spēcīgais padoms palīdz desmitiem tūkstošu cilvēku pārsniegt viņu pašu cerības un gūt panākumus katru dienu. Šī nedēļa nebūs izņēmums, jo, neskatoties uz to, ka tā nav pilna ar astro notikumiem, tā būs ārkārtīgi svarīga.

Dažiem darbi sākās jau sen, savukārt citiem nemaz nebeidzās. Neatkarīgi no darbības veida un dzīves prioritātēm, ikvienam būs jārīkojas. Šo septiņu dienu laikā tava dzīve nemainīsies, ja vien tu to nevēlēsies, tomēr ar vēlmi vien nepietiks. Pāvels Globa dalījās ar pārdomām, kā pareizi uzvesties laika posmā no 15. līdz 21. janvārim, lai noturētos virs ūdens un vairotu savu laimi.

Auns

Šī nedēļa Aunam būs atjaunošanās laiks, jaunu emociju un patīkamu notikumu laiks. Tas ir lieliski piemērots mīlas piedzīvojumiem un esošo attiecību stiprināšanai. Jāizkāpj no savas komforta zonas, jo visspēcīgākā mīlestība ir tā, kas pārvar visu. Jūs varat pieņemt visdrosmīgākos lēmumus biznesā un darbā.
Aunam vajag būt pašam – būt stingram un necaurejamam, neskatoties uz grūtībām.

Vērsis

Vēršus nomierina grūtības. Šīs Zīmes pārstāvjiem nevajadzētu baidīties no problēmām. Viņi var tikt galā ar jebko un ir spēka pilni. Svarīgi atcerēties, ka šonedēļ tu nevienam neko nevari stāstīt, īpaši neielaist savos plānos svešiniekus. Tāpat jūtas nav jāpublisko. Pats labākais, ko darīt tagad, ir būt pašam, taču vispazemīgākajai un gudrākajai versijai.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: daudziem būs iespēja tikt pie pārmaiņām uz labo pusi!

Dvīņi

Šonedēļ “pazudušie” Dvīņi varēs beidzot izšķirties par saviem mērķiem un saprast, ko vēlas no dzīves. Sports, darbs un vaļasprieki palīdzēs viņiem noteikt prioritātes un baudīt dzīvi. Jūsu finansiālā situācija var krasi uzlaboties, tāpēc labāk būt ārkārtīgi uzmanīgam. Daudzi Dvīņi varēs saprast, ka viņi palaiž garām kaut ko ļoti svarīgu. Ir jāpieņem apkārtējo cilvēku kritika, lai saprastu, kā kļūt labākam.

Vēzis

Vēžiem jāatceras, ka viņi nevar iepriecināt visus apkārtējos, tāpēc viņiem jākoncentrējas uz saziņu ar tiem cilvēkiem, kas viņus patiesi novērtē un mīl. Labāk tagad viņus nepievilt. Ir vērts palīdzēt viņiem uzlabot garastāvokli un pašiem pārvarēt apātiju un skumjas. Šī nedēļa būs ļoti laba iepirkšanās, randiņiem un flirtam. Ikvienam, kurš jau ir attiecībās vai laulībā, veiksies.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment