Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: ar vēlmi nepietiks, būs arī jāpieliek pūles!

Lauva

Šī nedēļa Lauvai ir liktenīgu tikšanos laiks. Lai izvairītos no nepatikšanām laikā no 15. līdz 21. janvārim, vajadzēs rūpīgāk pārdomāt savu rīcību. Ar saviem pārsteidzīgajiem secinājumiem Lauvas var zaudēt draugu un tuvinieku atbalstu. Šī būs lieliska nedēļa tiem, kas vēlas strādāt. Jūs varat droši mainīt situāciju, bet tajā pašā laikā būt tuvāk saviem radiniekiem un nozīmīgajām personām.

Jaunava

Šīs nedēļas notikumi palīdzēs Jaunavām apzināt savas stiprās puses un atrast vājās puses. Nav ideālu cilvēku, bet ir tādi, kuri prot pareizi izmantot ne tikai savas priekšrocības, bet arī trūkumus. Jaunavām nav jāatliek uz rītdienu to, ko viņi var izdarīt šodien – tāda ir šīs nedēļas galvenā filozofija. Tagad ir vērts biežāk klausīties gudros un gudros cilvēkos.

Svari

Svari, visticamāk, spēs piepildīt vienu no saviem sapņiem vai varbūt divus. Viņu pašapziņa var sasniegt augstāko punktu. Tas noteikti noderēs uzvarām mīlestībā, biznesā, biznesā un darbā. Noderēs arī radoša pieeja. Jums ir jādomā ārpus kastes. Pāvels Globa ziņo, ka jums nevajadzētu iedziļināties lietu biezumā – ir svarīgi iemācīties gaidīt īsto brīdi. Svarīgi ir gudri lēmumi.

Skorpions

Šī nedēļa Skorpioniem nesīs daudz pozitīvu emociju. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks jūsu vēlmēm piepildīties. Lai to izdarītu, var nākties smagi strādāt, jo zem guļoša akmens ūdens netek. Ikviens, kurš ir noguris, var mainīt savu apkārtni. Skorpioni bez lielām grūtībām varēs atrast laiku atpūtai, mīlestībai, darbam. Nevajag būt bezjūtīgam, jo ​​dāsnums ir cilvēka skaistākā īpašība.

Strēlnieks

Diplomātija un mierīgums palīdzēs Strēlniekam padarīt veiksmīgu katru šīs nedēļas dienu. Piemērots laiks, lai domātu par nākotni un pagātni, izvirzītu prioritātes un plānotu svarīgas lietas. Jā, lai uzvarētu, būs jāpieliek lielas pūles un neatlaidība, taču galu galā pūliņi atmaksāsies – ja ne tagad, tad vēlāk. Strēlnieki atrodas uz viļņa virsotnes un var sasniegt jebko.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 15. līdz 21. janvārim: daudziem būs iespēja tikt pie pārmaiņām uz labo pusi!

Mežāzis

Labākais laimes talismans Mežāžiem tagad ir viņu veselais saprāts. Nav nepieciešams tērēt naudu un izturēties bezkaunīgi un agresīvi pret cilvēkiem. Avantūrisms var radīt lielas problēmas jebkurā jomā. Jums vajadzētu iesaistīties darbā vai mācīties, kā arī mēģināt atrast savu dvēseles draugu, apmeklējot pārpildītas vietas. Šajā periodā nav vietas greizsirdībai vai aizdomām, jo ​​tas viss var sagraut pat visspēcīgākās attiecības.

Ūdensvīrs

Visticamāk, Ūdensvīri šonedēļ redzēs biežus pravietiskus sapņus un viņiem būs ļoti spēcīga intuīcija. Vides maiņa palīdzēs pārvarēt emocionālās problēmas un atbrīvoties no raizēm. Šī būs piemērota nedēļa darba maiņai. Jūs varat meklēt mīlestību un satikt jaunus cilvēkus. Tagad ir īstais laiks arī mīlas sfērai. Flirts, jauns romāns, kāzu plānošana, iepazīšanās – tas viss noderēs.

Zivis

Planētu un zvaigžņu enerģija ir stabila un spēcīga. Šis ir ļoti pozitīvs laiks Zivīm. Biznesā un darbā nav jāsteidzas – viss nāks pamazām. Jūs varat un pat vajag darīt savas iecienītākās lietas biežāk. Šis ir ideāls laiks pārvākšanos, remontam, jauna mājokļa īrēšanai, lietišķai komunikācijai, tiesvedībai, konsultācijām ar juristiem, jauna biznesa uzsākšanai, komunikācijai ar cilvēkiem un mācībām.

Daudzi no mums bez lielām pūlēm var piesaistīt veiksmi un labklājību. Esiet pārliecināti, bet esiet uzmanīgi. Sestās maņas, gudrības un pašapziņas simbioze ir mūsu visu veiksmes formula. Novēlam jums labu nedēļu.

Leave a Comment