Zodiaka zīmēs, kurām nedēļas nogale no 27. līdz 28. janvārim būs patiesi laimīga

Šī nedēļas nogale, 27. un 28. janvāris, ir piemērota atpūtai. Tiesa, tikai tad, ja cilvēks arī atbilstošā atslābuma stāvoklī prot sevi kontrolēt un savaldīt savas emocijas.

Sestdiena, 27. janvāris, ir izklaidei paredzēta diena: šādā laikā cilvēki zaudē modrību – viņi ir gatavi būt atklāti pat ar svešiniekiem, atzīstot noslēpumus, kurus vajadzēja paturēt tikai iekšējai lietošanai. Īpaši šī īpašība pastiprinās grādīgo dzērienu ietekmē, kuriem šajā dienā jāsaka kategorisks “nē!”.

Svētdiena, 28. janvāris, pievienos apātiju, kas padarīs mūs uzņēmīgus pret citu cilvēku viedokļiem un neļaus pretoties svešai ietekmei. Vienkāršāk sakot, mēs piekritīsim apkārtējiem cilvēkiem, kas ir īpaši bīstami attiecībā pret tiem, kuri var izmantot mūsu vājumu savās – savtīgās – interesēs. Tomēr ir tādi, kuriem šajā nedēļas nogalē patiešām paveiksies!

Vēzis

Vēži var satikt kādu no nesenās pagātnes, kuru viņi tomēr bieži atcerēsies – iespējams, runa būs par viņu klasesbiedriem vai kursa biedriem. Laikā, kad viņi nav redzējušies, kāds vecs paziņa ir paspējis sasniegt nopietnu karjeras pozīciju, un tagad var palīdzēt arī jums pavirzīties uz priekšu karjeras ziņā. Pieņemiet palīdzību – tā būs sirsnīga un nesavtīga.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment