Salāti ar bietēm un tunci: veselīga ēdiena recepte

Pagatavojiet noderīgus un garšīgus salātus svētkiem vai ģimenes vakariņām. Ja ledusskapī ir vārītas vai ceptas bietes, gatavošanas process aizņems minimālu laiku.

Sastāvdaļas:

Bietes –  2

Marinēti gurķi –  3

Olas – 4

Tunzivju konservi savā sulā – 1 kārba

Zaļumi

Ābolu sidra etiķis – 1 ēdamkarote

Sinepes – 1 tējkarote

Augu eļļa – 2 ēdamkarotes

Pagatavošana:

Vāra olas 10 minūtes. Atdzesē.

Ja jums nav vārītu biešu, nomazgājiet dārzeņus, vāriet vai cepiet cepeškrāsnī, līdz tie ir gatavi. Atdzesē un nomizo.

Sagrieziet gurķus, olas un bietes kubiņos. Ieliek salātu bļodā. Pievieno konservēto tunci.

Atsevišķā bļodā sajauc sinepes, ābolu etiķi un augu eļļu. Apber salātus un samaisa. Dekorē ar zaļumiem.

 

 

Leave a Comment