6 modīgākie matu griezumi šajā 2024. gada rudenī

Frizūras izvēle nav tikai procedūra, bet gan īsta māksla, kas prasa uzmanību detaļām.

Vidēji uz cilvēka galvas ir aptuveni 100 tūkstoši matiņu, no kuriem katrs rūpīgi jāizstrādā meistaram. Stilistiem ir jāņem vērā daudzi faktori: matu kvalitāte un garums, vēsmas, sejas tips, galvas un kakla forma un individuālās klientu vēlmes.

Tāpat svarīgi ir sekot līdzi jaunākajām modes tendencēm, lai matu griezums ne tikai izceltu jūsu personīgo stilu, bet arī atbilstu aktuālajām tendencēm. Par šī rudens modīgākajiem matu griezumiem uzzini rakstā.

Kādi matu griezumi būs populāri 2024. gada rudenī

2024. gada rudens piedāvās tendences, kas vērstas uz dabiskumu un dabīgām krāsām, kā arī maigu matu kopšanu. Šosezon modē neliela neuzmanība, vienkāršība un dinamisms.

Lasi vēl: Tamāra Globa atklāj, kura zvaigžņu zīme kļūs finansiāli veiksmīga!

Īpaši populāra kļuvusi krāsošana zelta toņos. Apsveriet tādas iespējas kā persiku blondīne, medus blondīne, dzintara krāsa, karameļu kastanis, smilšu blondīne un vaniļas blondīne.

1. Malets

Malets savu popularitāti nav zaudējusi jau vairākas sezonas. Šis satriecošais slāņveida matu griezums ar nemierīgiem galiem ļauj radīt gan sievišķīgu, gan nervozu izskatu atkarībā no stila. Tā raksturīgā iezīme ir apjoms pie vainaga un teksturētiem galiem.

2. Garsons

Garsons ir īss matu griezums pārliecinātām sievietēm, kuras ir gatavas demonstrēt savu oriģinalitāti. Šis stils atklāj pakauša daļu un ir piemērots tām, kas vēlas uzsvērt savu individualitāti.

3. Pinkains bobs

Pinkains bobs joprojām ir tendence, pateicoties tā daudzpusībai. Šajā sezonā moderns ir saplēsts un haotisks īss bobs, kas piestāv gandrīz visiem matu tipiem un neprasa sarežģītu kopšanu. Matu griezums piešķir neformālu un modernu izskatu.

4. Kab Kat

Ja jūsu mati ir pakļauti nepaklausībai, pievērsiet uzmanību Kab Kat. Šis matu griezums apvieno nekārtīgus un nemierīgus griezumus ar ģeometriskiem elementiem. Tas ir ideāli piemērots drosmīga un izteiksmīga izskata radīšanai.

Lasi vēl: Kuras zīmes pēc naudas zvaigžņu prognozes šoruden spēs kļūt bagātas?

5. Laumiņa

Laumiņa turpina būt modē. Šis matu griezums ir piemērots visdrosmīgākajām, gatavām eksperimentiem. Laumiņai ir daudz variāciju, kas ļauj izvēlēties ideālu variantu jebkuram vecumam un matu tipam. Izmēģiniet šo matu griezumu ar jaunu toni šoruden.

6. Ponijs

Ponijs ir lielisks veids, kā piešķirt matiem apjomu un definēt sejas vaibstus. Šosezon aktuālas ir biezs ponijs ar gariem matiem, kā arī ponijs piestāv lielākajai daļai matu griezumu. Ponijs piešķirs dabiskas nolaidības efektu un uzsvērs sejas ovālu. Īsi griests ponijs ir arī modē, tie atvērs pieri un piešķirs stilīgu akcentu.

Leave a Comment