Šokolādes gardās pankūkas – viegli pagatavot, un ļoti garšīgas

Šodien es jums piedāvāju izcilu recepti, kas ir absolūti jāizmēģina – tā ir ne tikai jebkādas pankūkas, bet īsts deserts, kas izraisīs sajūsmu ikvienā.

Šīs šokolādes pankūkas ir bagātīgas un aromātiskas, īpaši, ja tās papildinās ar sālītu karameli un putukrējumu. Jūs nevarat palaist garām šo izdevību, jo šī recepte ir ne tikai vienkārša, bet arī ļoti garšīga.

Šokolādes pankūku tumšā krāsa nāk no tumšā kakao pulvera, kas piešķir tām dziļu un intensīvu šokolādes garšu.

Ja jūs izvēlēsities izmantot parasto kakao pulveri, pankūkas varētu būt nedaudz bālākas, bet tas nemazinās to garšu – tās būs tikpat garšīgas.

Tāpat, ja vēlaties, varat izmantot piena šokolādi, lai pagatavotu šokolādes skaidiņas, kas piešķirs pankūkām vēl saldāku un krēmīgāku pieskārienu.

Kad pankūkas ir gatavas, tās varēsiet pasniegt ar jūsu izvēlēto papildinājumu – vai nu sālītu karameli, putukrējumu vai kaut ko citu, kas atbilst jūsu garšas kārpiņām. Šīs pankūkas ir ideāls deserts vai izsmalcināta brokastu izvēle, kas apmierinās visus saldumu mīļotājus.

 

Sastāvdaļas 12 gabaliņiem:

olas 1 gab cukurs 100 grami pienu 250 ml. sviests 40 grami sāpes 150 grami kakao pulveris 30 grami cepamais pulveris 1 tējk. soda 1/3 tējk. sāls 1/4 tējk. tumšā šokolāde 40 grami

 

Ēdienu gatavošanas recepte:

Bļodā sajauc olu, cukuru, pienu un izkausētu sviestu.

Atsevišķā bļodā iesijā miltus, kakao, cepamo pulveri, cepamo sodu un sāli. Nepārtraukti maisot ar putojamo slotiņu, šķidro maisījumu ielej sausajā maisījumā.

Pievienojiet smalki sagrieztu šokolādi un samaisiet. Uz vidējas uguns sakarsē pannu un iesmērē to ar eļļu. Pannā ielej vienu nelielu kausu mīklas un cep, līdz parādās burbuļi.

Apgrieziet un apcepiet no otras puses.

Kad jūsu šokolādes pankūkas ir gatavas, ir pienācis laiks tās izcelt ar jūsu iecienītākajiem papildinājumiem, kas padarīs šos desertus vēl īpašākus. Izvēles iespējas ir gandrīz neierobežotas, un jūs varat izvēlēties to, kas visvairāk atbilst jūsu garšas kārpiņām un vēlmēm.

Pasniedziet pankūkas ar dažādām mērcēm, kas piešķirs tām papildus garšu un tekstūru. Jūs varat izvēlēties klasisko putukrējumu, kas pievienos gaisīgu un krēmīgu komponentu, vai arī iebiezināto pienu, kas piešķirs bagātīgu un saldu pieskārienu. Ja esat īsts šokolādes mīļotājs, mīksta šokolādes ganaša būs ideāls papildinājums, kas sniegs vēl lielāku šokolādes baudījumu.

Man personīgi visvairāk patīk šokolādes pankūkas pasniegt ar mājās gatavotu sālītu karamelu, kas piešķir pankūkām saldu un sāļo kontrastu, kas izceļ to garšu.

Leave a Comment